În cursul acestei zile, două maşini s-au ciocnit în satul Jelna din Bistriţa-Năsăud, una ieşind de pe partea carosabilă. În urma incidentului, o persoană a rămas încarcerată, fiind prinsă între fiarele maşinii. Evenimentul neplăcut s-a petrecut în jurul orei 08:00, moment în care au fost înştiinţate organele de lege.

Intervenţie promptă

Echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD a preluat o femeie în vârstă de aproximativ 44 de ani, conștientă, cu leziuni la nivelul membrelor inferioare. Victima a fost gasită de către echipajele de interventie încarcerată, prinsă la nivelul membrelor inferioare.

Pompierii care încadrează echipajul de descarcerare a îndepărtat portierele și a extras victima în condiții de siguranță. De asemenea, bornele de la acumulator au fost îndepărtate” au explicat reprezentanții ISU BN.

Ajuns la faţa locului, un echipaj SAJ BN a intervenit în cazul unui bărbat în vârstă de 40 de ani, şoferul celeilalte maşini implicate în accident. Potrivit cadrelor medicale, şi acesta era conştient şi cooperant, însă prezenta un traumatism cranian şi multiple leziuni la nivelul unui membru.

Victimele rezultate au fost transportate de urgenţă la UPU SMURD Bistrița.

În această dimineață, polițiștii Serviciului Rutier au intervenit la un eveniment rutier produs în localitatea Jelna pe Drumul Județean 173. La locul evenimentului polițiștii au identificat două autoturisme, unul dintre acestea în afara părții carosabile.

Din primele verificări s-a stabilit faptul că un autoturism condus de o femeie de 44 de ani din Bistrița a colizionat un alt autoturism condus de un bărbat de 40 de ani din Bistrița care se deplasa din sens opus, după care a părăsit partea carosabilă. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea celor doi conducători auto, ambii fiind transportați la spital. Șoferii implicați au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative.

În cauză polițiștii au întocmit un dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă urmând ca în cursul cercetărilor să se stabilească cauzele și modalitatea producerii accidentului rutier” transmite Paul Rodilă, purtătorul de cuvânt al IPJ BN.