Acesta va fi amenajat în comuna Parva și  este o investiție în valoare de 800 000 de lei care se va concretiza  în luna august ac.

Proiectul parcului de aventuri va fi pe placul tinerilor, în mod special, care nu vor mai fi nevoiți să facă deplasări lungi pentru a se distra. Acesta prevede două zone diferite. Una de aventuri, în care vor fi două tiroliene pentru copii și adulți, delimitate corespunzător, spațiu pentru tenis în aer liber, cafenea.

Zona pentru picnic va cuprinde foișoare din lemn, mese și bănci în sistem monobloc, loc pentru grătare, cișmea pentru apă potabilă. Separat va fi amenjată o parcare și, evident, vor fi amplasate grupuri sanitare.

Ceea ce pare cu adevărat captivant este faptul că parcul va avea un trenuleț turistic care va asigura transportul vizitatorilor.

Aventurile pot începe  în Parva- Cât se va mai investi în comună

Anul 2020 a însemnat pentru comuna Parva fonduri europene de peste 30 de milioane de lei.

S-au concretizat în reabilitarea centrului turistic, modernizarea și extinderea rețelei de canalizare de apă, reparația și dotarea dispensarului medical.

Anul acesta se vor continua proiectele, prioritate având drumurile comune și secțiunile care fac legătura cu cele județene.

În curs de implementare cu finanțare de la bugetul local sunt : construirea unei capele mortuare, extinderea rețelei de apă pe strada Valea Izvoarelor, o investiție care valorează 750 000 de lei.

Comunele din Transilvania păstrează un mix între modernism și tradiții, iar dacă vrei să fii un turist în Ardeal, nu poți rata să vizitezi Bistrița, despre care se spune că este o poartă spre Transilvania.