Bistrița. Încă de la primele ore ale dimineții, zeci de pensionari au făcut cozi în fața Casei de Pensii pentru biletele gratuite în stațiuni balneoclimaterice.

Stelian Dolha a trebuit să intervină pentru a calma spiritele, pensionarii plângându-se de faptul că trebuie să aștepte ore întregi la coadă.

Demnitarul a dat asigurări că în cel mai scrut timp se va interveni pentru reoganizarea modului de primire a biletelor pentru tratament la stațiunile balneoclimaterice.

Bistrița. Pensionari obligați să stea la coadă pentru a primi bilete de tratament gratuit

”În această dimineață, prefectul Stelian Dolha a fost prezent la Casa Județeană de Pensii, în urma unor sesizări primite de la pensionarii care așteaptă la rând de câteva ore pentru primirea biletelor de tratament.

Ca urmare a discuție cu directorul Casei Județene de Pensii, rezolvarea acestei probleme prevede reorganizarea modului de primirea a beneficiarilor. Pentru a evita aglomerarea, începând de astăzi se vor elibera numere de ordine și în baza unui tabel nominal pensionarii își vor putea ridica biletele”,  a mai precizat Stelian Dolha.

Pensionarii care își vor ridica în această perioadă biletele de tratament vor putea merge în Seria a 7 a în  următoarele stațiuni:

1 Mai,Bizușa, Covasna, Căciulata, Băile Felix, Eforie Nord, Geoagiu Băi, Băile Herculane, Neptun, Saturn, Sovata, Turda, Tușnad și Vatra Dornei.

Pentru a afla toate informațiile referitor la criterile de acordare a biletelor, accesați aici. De asemenea, biletele neridicate vor fi vândute la liber, informează Casa Județeană de Pensii.

Astăzi, 14 iunie, zeci de pensionari s-au așezat la coadă în fața Casei de Pensii pentru a ridica biletele gratuite de tratament la stațiunile balneoclimaterice. Pensionarii au fost nemulțumiți de faptul că au trebuit să stea, încă de la primele ore ale dimineții, la coadă. Stelian Dolha a intervenit și a precizat că se vor lua toate măsurile necesare pentru ca astfel de cazuri să nu mai aibă loc pe viitor