Bistrița. Oamenii legii au reușit să-l prindă pe tânăr pe o stradă din județ, având mașina cu plăcuțe din carton. Tânărul este originar din Petroșani, iar ce au descoperit polițiștii, pe lângă plăcuțele de carton, i-au lăsat fără cuvinte.

Incidentul s-a produs după masă, când la semnul polițiștului de a opri, tânărul și-a continuat deplasarea, fără a lua în seamnă mesajul.

”Autoturismul a fost oprit în scurt timp de un alt echipaj din cadrul Biroului de Ordine Publică, iar conducătorul auto a fost imobilizat și condus la sediul Poliției Municipiului Bistrița„ informează reprezentanții IPJ BN.

Bistrița. Distracția ilegală ar putea să-l pună pe tânăr după gratii

În urma verificărilor, polițiștii au descoperit că mașina pe care o conducea figura ca fiind radiată din circulație. De asemenea, tânărul nu deținea un permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Din primele cercetări ale polițiștilor, mașina aparține unei femei de 34 de ani.

Tânărul, dorind să se distreze și fără a se gândi la consecințe, a sustras mașina de pe o stradă din municipiu.

Oamenii legi l-au testat pe tânăr cu etilotestul, iar rezultatul a fost negativ. Distracția ilegală îl va costa scump pe tânărul de abia 18 ani. El a fost reținut pentru 24 de ore, după care va ajunge în fața instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

”Cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit de Biroul Rutier Bistrița. Sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de: conducerea unui vehicul fără permis de conducere, punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat. Conducerea unui vehicul cu număr fals și furt în scop de folosință” au mai precizat reprezentanții IPJ BN.

Cu o mașină furată, radiată și fără permis, un tânăr de doar 18 ani a gonit pe șoselele din Bistrița fără a se gândi că reprezintă un pericol public.

Polițiștii au reușit să-l prindă după ce a refuzat să se oprească la semnul oamenilor legii. Mașina avea numere de înmatriculare scrise pe carton, iar tânărul nu a putut dovedi că are permis de conducere.