Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa-Năsăud a comunicat că un bărbat de 45 de ani a murit, marţi, după ce a fost lovit de un copac, într-o zonă forestieră greu accesibilă dintre localităţile Monor şi Batoş.

La locul accidentului tragic au fost trimise un echipaj de pompieri cu şenilată, un echipaj al Ambulanţei, o echipă Salvamont, precum şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din comuna Monor.

Bărbatul de 45 de ani a fost găsit de echipele de intervenție în stop cardio-respirator. Din păcate, rănitul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, așa că a fost declarat decesul la locul evenimentului.

Poliţia au deschis un dosar pentru ucidere din culpă și desfășoară o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care bărbatul şi-a pierdut viaţa.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, Crina Sîrb, a declarat că bărbatul mort era din comuna Monor şi se afla în pădure însoţit de un alt bărbat, în vârstă de 40 de ani.

Cei doi bărbați din Monor au mers în pădure cu tractorul, pentru a extrage un arbore. În timpul acestei operațiuni, unul dintre ei a fost lovit de copac în zona capului, lovitură care i-a provocat moartea.