Sorin Roșu Mareș, președintele Partidului Puterii Umaniste ( PPU), a postat un mesaj pe Facebook prin care spune că și-a încheiat activitatea de secretare de stat în Ministerul Agriculturii.

”S-a încheiat o nouă etapă din activitatea profesională pe care am avut-o până acum: cea de secretar de stat la Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale. A fost o perioada deosebită, care mi-a marcat atât cariera profesională cât și viața personală”, a scris Sorin Roșu-Mareș pe Facebook.

Totodată, președintele PPU a mai precizat că mulțumește tututor celor cu care a avut șansa să lucreze în această perioadă.

Sorin Roșu: Am încercat să mă ridic la nivelul funcției

”Am încercat pe cât am putut să mă ridic la nivelul funcției de demnitate publică și sper că am reușit (asta o să evalueze alții ). Vreau să le mulțumesc tuturor celor cu care am colaborat pe întreaga perioadă de activitate în minister.

Nu am să dau niciun nume pentru că nu aș vrea să omit pe cineva, toți au fost importanți pentru mine. De asemenea vreau să îmi exprim recunoștința pentru cei care au crezut în mine și m-au susținut și promovat. Nici aici nu aș vrea să dau nume, să nu uit pe cineva”, se arată în postarea sa pe pagina de Facebook.

Secretar de stat în Guvernul lui Orban, Sorin Roșu a mai susținut că se va întoarce în Bistrița și va continua să susțină pe fermierii din zonă.

Secretar de stat din 2017

,,Mă voi întoarce ACASĂ, la Bistrița, și voi continua să sprijin fermierii și pe toți cei care au legătură cu mediul rural, cu satul românesc. Doamne ajută !Vă mulțumesc tuturor!” a conchis fostul secretar de stat.

Sorin Roșu-Mareș s-a născut în 1977 și a ocupat mai multe funcții de-a lungul carierei. În 2009 a fost director coordonator la Direcția pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală Bistriţa-Năsăud.

Din 2017 până în prezent a ocupat funcția de secretar de stat la Ministerul Agriculturii și Dezvăltării Rurale.