Un bunic în vârstă de 72 de ani a vrut să simtă adrenalina la maxim, iar în acest sens, bătrânul s-a urcat beat, pe timp de noapte, într-un ATV, reuşind să acroşeze cu succes un autoturism. Fugind de la locul accidentului, bunicul a fost găsit în dimineaţa următoare fiind încă bine machit.

Concret, imediat după lăsarea nopţii, vehiculul unei femei a fost acroşat de către ATV-ul bărbatului care nu s-a oprit, motiv pentru care proprietara maşinii a cerut intervenţia poliţiştilor. Aceştia au reuşit identificarea bătrânului în jurul orei 5:00, care l-au invitat să sufle în etilotest, însă acesta a refuzat. În consecinţă, bătrânul s-a ales cu un dosar penal şi cu o amendă pentru că se afla în afara casei sale la ora respectivă.

”În dimineața de 18 decembrie a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi au depistat un bărbat de 72 de ani, din Maieru, care ar fi fost implicat într-un accident de circulație, soldat cu pagube materiale, însă nu ar fi oprit la fața locului. Accidentul ar fi avut loc în jurul orei 00.10 când, în timp ce conducea un ATV, ar fi acroșat un autoturism condus de o femeie care a solicitat sprijinul polițiștilor.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii l-au depistat pe Drumul Național 17, în jurul orei 04.40, în localitatea Maieru, în timp ce conducea un ATV fără a avea luminile în funcțiune. A fost oprit pentru control și, întrucât emana halenă alcoolică, i s-a solicitat să fie testat alcoolscopic, însă a refuzat prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Polițiștii Secției 7 au întocmit un dosar penal și continuă cercetările pentru refuzul de prelevare de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Totodată, bărbatul a fost sancționat contravențional pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020,” transmit reprezentanții IPJ BN.

Aşadar, tocmai când se credea că poliţia nu mai poate fi luată prin surprindere, are loc câte un eveniment de genul acesta care pur şi simplu te lasă cu gura căscată.