Protagoniștii sunt doi politicieni cunoscuți în județul Bistrița- Năsăud. Este vorba despre deputatul PSD Daniel Suciu și primarul din partea PNL al orașului Sîngeorz-Băi, Traina Ogâgău.

Cel din urmă s-a ales cu dosar penal pentru amenințare, loviri și alte violențe.

Poliția din Bistrița a confirmat incidentul de vineri noaptea, însă, a precizat că nu poate oferi mai multe informații din cauza procedurii.

Bistrița. Scandal cu pahare sparte. Primarul Traian Ogâgău s-a ales cu plângere penală

Deputatul PSD Daniel Suciu a făcut public incidentul pe Facebook, însă, nu a detaliat și de ce ar fi amenințat de Traian Ogâgău.

Este revoltat că totul s-a petrecut în prezența unor doamne și a unui lider din PNL, cum este Robert Sighiartău, secretar general al PNL.

Nu vrea să spună de ce este amenințat

 „ Nu permit nimănui să mă amenințe și să mă înjure ca la ușa cortului doar pentru că nu-și poate controla nervii. Mai ales într-un local public și de față cu doamne. Dar lipsa controlului deja e o obișnuință și nici nu e treaba mea să îl domolesc.  Că mă gândesc că are și altele mai grave la activ. Că așa se întâmplă când își bagă necuratul coada.  După incidentul de ieri după masă, azi pe la 11, ne-am întâlnit iar întâmplător.  Cu același repertoriu de cuvinte frumoase, doar că decibeli mai puțini. Mă gândesc că domnul secretar general PNL Robert Sighiartău și domnul profesor universitar Dorin Dobra, comesenii de azi, printre alții, l-au chemat să îi povestească despre preceptele biblice.   Că nu e frumos să facă circ în public. Ca-ntre prieteni, că doar nu mai sunt colegi de partid, cel puțin de ochii lumii. Am depus plângere penală, mă aștept ca instituțiile statului să își facă datoria, a relatat parlamentarul Daniel Suciu.

Între cei doi nu au existat relații de colaborare politică în trecut.  Deputatul Suciu acreditează ideea că primarul Ogâgău a rămas în PNL, doar de formă, să nu-și piardă mandatul.