La câteva ore după scandalul dintr- un restaurant din Bistrița, dintre deputatul PSD Alin Suciu și primarul orașului Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, parlamentarii opoziției au arătat cu degetul spre liberali.

Spun că sunt vinovați direct pentru lipsa de investiții din județul Bistrița.

Deputatul Suciu îl atacă direct pe un greu din PNL, Robert Sighiartău.

„Influența magnificului, fariseului Robert Sighiartău până unde merge.  Dacă nu este în stare să aprobe niciun amendament pentru județul lui și nu este în stare nici măcar să ajute firmele din județ să-și recupereze banii pentru lucrările făcute? Azi, deconturile pentru județul Bistrița-Năsăud prin PNDL sunt la coada clasamentului. Robert Sighiartău în schimb și-a băgat nasul și coada să întârzie Liviu Rebreanu.  Și să întârzie un proiect pentru Rodna, doar pentru a bloca PSD-iștii. Același Robert Sighiartău care se ducea la toți primarii PSD să le spună că el va fi ministrul Dezvoltării Regionale. Și poate că ar fi mai bine să nu fie atât de fildeli pentru PSD”, a declarat Alin Suciu, citat de bistrițeanul.ro

Bistrița. Scandal PNL-PSD

În fapt, Alin Suciu a depus plângere penală împotriva lui Traian Ogâgâu, după ce s-au certat într-un restaurant două zile la rând. Totul s-a lăsat cu pahare sparte. Se pare că negocierile dintre cele două partide nu au decurs favorabil. Suciu nu a detaliat motivele pentru care ar fi fost amenințat de Ogâgău, dar lasă de înțeles că acesta nu prea mai este fidel PNL.

„Mă gândesc că domnul secretar general PNL Robert Sighiartău și domnul profesor universitar Dorin Dobra, comesenii de azi, printre alții, l-au chemat să îi povestească despre preceptele biblice.   Că nu e frumos să facă circ în public. Ca-ntre prieteni, că doar nu mai sunt colegi de partid, cel puțin de ochii lumii. Am depus plângere penală, mă aștept ca instituțiile statului să își facă datoria, a relatat parlamentarul Daniel Suciu.