Bistrița. Cerere în căsătorie neașteptată din partea unui bărbat alături de jandarmii bistrițeni. Iubita tânărului a rămas fără cuvinte în momentul în care a fost propusă.

Din fericire, totul a fost pus la cale de acesta împreună cu jandarmii, care au jucat rolul impecabil.

Totul s-a desfășurat la o terasă unde jandarmii au verificat dacă se respectă regulile în contextul pandemiei. Jandarmii, din cadrul Grupei de Supraveghere și Intervenție din orașul Năsăud, au descoperit asupra tânărului o cutie de dimensiuni mici, pe care o purta în buzunarul său.

Bistrița. Cerere în căsătorie cu ajutorul jandarmilor

Bărbatul a fost legitimat de către oamenii legii, iar la întrebarea dacă are ceva de ascuns, tânărul fiind neliniștit și foarte emoționat a scos din cutia pe care o avea asupra lui inelul de logodnă.

– Vrei să fii soția mea? a întrebat Daniel cu emoție în glas.

– Da! i-a răspuns Ariana, foarte surprinsă de gestul iubitului său, informează Antena3.

Toată scena a fost pusă la cale de către iubitul Arianei, ei fiind împreună de mai bine de trei ani. Tânărul a dorit să o ceară în căsătorie într-un mod inedit ce a atras atenția tuturor celor prezenți pe terasă, complici fiind jandarmii năsăudeni.

Într-o postare oficială pe pagina de Facebook a Jandarmeriei Bistrița, oamenii legii le urează casă de piatră și multă fericire.

,,Le dorim celor doi tineri Casă de Piatră, multă fericire și să păstreze mereu în suflet dragostea care i-a unit pentru totdeauna!”, se arată în postare.

Toată scena a avut loc pe o terasă, unde tânărul îndrăgostit ajutat de către jandarmii din cadrul Grupei de Supraveghere și Intervenție din orașul Năsăud, a cerut-o în căsătorie pe iubita lui. Cei prezenți au rămas fără cuvinte în momentul în care jandarmii au început să-l percheziționeze pe tânăr, iar el a scos dintr-o cutie inelul ce-l purta la el pentru a o cere în căsătorie pe prietena lui de mai bine de trei ani .