Fosta soție i-a depus 11 plângeri penale, la Poliția din Bistrița, dar nu s-a soluționat niciuna dintre acestea. Este acuzat că a confundat ringul de lupte cu persoana ei și de răpire internațională.

Mai exact, Vasile Goncear a încălcat una dintre hotărârile judecătorești pe care le avea. Sub pretextul că duce doi dintre cei trei copii la cursurile de dans, în 2019, acestia s-au făcut nevăzuti, cel puțin pentru autorități.

Fosta soție a ajuns la capătul răbdării și este intrigată că, în ciuda reclamațiilor, nu-și poate vedea copiii de doi ani.

Deși este o infracțiune a cărei soluționare nu suportă amânare, polițiștii se scuză că nu l-au putut găsi pentru a-l audia, scrie gândul.ro

Bistrița. Un fost campion sportiv a pus pe jar Poliția

Vasile Goncear, originar din Republica Moldova, a fost adus în România de Miron Cozma, în ideea de a face carieră sportivă.

Ulterior, a plecat în Spania, unde a cunoscut-o pe cea care i-a devenit soție, Roza Ana Maria Măluțan. Ceea ce părea că este o poveste de dragoste trainică s-a transformat într-un coșmar. Cei doi au divorțat. Urmare a agresiunilor, fosta soție a obținut mai multe ordine de protecție.

Cu toate acestea, instanța judecătorească nu l-a putut priva pe fostul sportiv de a-și vedea copiii. Procedura juridică privind cazurile de divorț cu minori, prevede că autoritatea părintească este exercitată de ambii părinți.

Femeia spune că este intrigant modul în care Poliția din Bistrița înțelege să-și facă treaba.

Acuză oamenii legii de lipsă de cooperare, deoarece nu fac suficiente demersuri să îl audieze împreună cu omologii lor din Spania.

Infracțiunea de răpire internațională se pedepsește cu închisoare între 5-12 ani.

Potrivit declarațiilor femeii, copiii s-ar afla în Spania, la locuința fratelui geamăn al fostului sot. În doi ani, a primit un singur telefon de la fiica sa, în grabă, din care nu a reușit să înțeleagă mai nimic, din cauza lacrimilor.

sursă foto: prosport.ro