Boc a  identificat și un om care poate fi viitorul României și al Partidului Național Liberal(PNL) din care face parte. Concret, este vorba despre Florin Cîțu, actualul premier al României.

Declarațiile edilului  au fost făcute la Digi 24 și arată în mod clar susținerea PNL Cluj pentru Florin Cîțu în calitate de președinte al PNL.

Premierul Orban și-a făcut datoria la momentul la care a fost premier. A dus țara printr-un moment greu, de criză sanitară, și a terminat în picioare această bătălie. (…) Florin Cîțu a preluat din mers ștafeta și confirmă în fiecare zi. Cred că acesta e marele avantaj al PNL, că are ocazia să aibă oameni care preiau ștafeta și duc ștafeta mai departe. Asta este viața politică: să ai în echipă întotdeauna oameni capabili să ducă și partidul, și România la nivelul următor. Din punctul meu de vedere, Florin Cîțu este viitorul României și al Partidului Liberal, a declarat

Declarațiile edilului Boc au fost făcute la Digi 24 și arată în mod clar susținerea PNL Cluj pentru Florin Cîțu în calitate de președinte al PNL.

Premierul Orban și-a făcut datoria la momentul la care a fost premier. A dus țara printr-un moment greu, de criză sanitară, și a terminat în picioare această bătălie. (…) Florin Cîțu a preluat din mers ștafeta și confirmă în fiecare zi. Cred că acesta e marele avantaj al PNL, că are ocazia să aibă oameni care preiau ștafeta și duc ștafeta mai departe. Asta este viața politică: să ai în echipă întotdeauna oameni capabili să ducă și partidul, și România la nivelul următor. Din punctul meu de vedere, Florin Cîțu este viitorul României și al Partidului Liberal, a declarat Boc la Digi 24.

Boc știe cine e viitorul României.  Pe el îl votează!

Edilul Clujului a fost diplomat și a lăsat să se înțeleagă că nu există un conflict deschis între el și actualul președinte al PNL, Ludovic Orban. Săptămâna trecută, Orban a vizitat Clujul, iar cei doi s-au întâlnit la Primărie unde au discutat pe teme administrative. Nu s-au afișat la conferința de presă, așa cum s-a întâmplat când Florin Cîțu a vizitat Clujul.

Între PNL Cluj și Orban s-a produs o ruptură definitivă, însă, fostul premier pare să fie detașat. Are sprijinul celorlalte organizații din țară și e sigur de un nou mandat la conducerea PNL. Pentru a fi candidat la președinție, Orban are nevoie de un partid organizat, fără scindări.

Jurnaliștii de la evz.ro au lansat, în premieră, informația potrivit căreia Flori Cîțu ar putea fi dat afară din Guvern și numit guvernatorul României. 

Puteți citi pe larg aici

Congresul de alegeri al PNL ar putea aveal loc în toamna acestui an. Până la acest moment, în mod oficial, doar Orban și-a anunțat candidatura. Florin Cîțu doar a lăsat să se înțeleagă că ar putea candida.