Spectacolul este un tribut adus talentului lui Freddie Mercury și trupei Queen și a cucerit publicul care l-a vizionat. Bohemian Symphony Orchestral Queen Tribute va fi prezentat pe BT Arena din Cluj și la Sala Palatului, în București.

 

COMUNICAT DE PRESA

După succesul copleșitor obținut în cele mai prestigioase Teatre și Arene italiene, spectacolul „BOHEMIAN SYMPHONY ORCHESTRAL QUEEN TRIBUTE” ajunge în România pentru a susține două concerte:

Cluj Napoca  2 Februarie 2022

– la BT Arena, începând cu ora 20:00

– biletele sunt disponible pe: Myticket.ro – entertix.ro

Bucuresti  4 februarie 2022

– la Sala Palatului, începând cu ora 20:00 –

– biletele sunt disponibile la: Eventim.ro – iabilet.ro – entertix.ro – salaplatului.to și casa de bilete “Sala Palatului”

Bazată în întregime pe muzica Queen, Bohemian Symphony este un tribut adus muzicii Symphonic Rock.

Patru cântăreți, o trupă rock și o orchestră simfonică între muzică și efecte vizuale spectaculoase într-o atmosferă vibrantă.

O experiență muzicală și vizuală care surprinde simțurile publicului într-un mod inovator.

Cu scopul de a aduce un omagiu talentului extraordinar al lui Freddie Mercury și al însoțitorilor săi, publicul este însoțit să retrăiască moștenirea imensă a repertoriului Queen, cu aranjamente orchestrale care respectă esența sa, îi sporesc puterea.

Patru cântăreți, o trupă rock, o orchestră simfonică care va reconstitui trei decenii de capodopere ale muzicii rock.

O companie incredibilă de artiști va aduce un omagiu capodoperelor de către grupul condus de inimitabil Freddie Mercury, a cântat într-o operă rock pentru voci și orchestră.

Scris de Giacomo Vitullo, regizat de Maestrul Luca Bagagli, Bohemian Symphony este o călătorie doar pentru „nemuritori” și „băieți săraci care nu au nevoie să fie înțeleși”.

„BOHEMIAN SYMPHONY ORCHESTRAL QUEEN TRIBUTE”

O secțiune orchestrală, Bohemian Symphony Orchestral Queen tribute, constând din coarne, alamă, corzi și percuții care însoțesc vocile puternice ale Alessandrei Ferrari, Roberta Orrù, Andrea Casali și Damiano Borgi susținut de energia trupei rock Enrico Scopa, Andrea Palmeri, Giacomo Vitullo, Lorenzo Milone.

Două ore de spectacol pur în care muzica simfonică, proiecțiile și spectacolele live camera vor încadra melodiile de neuitat, ar fi Show Must Go On, Barcelona, Sub presiune, Cineva de dragoste și Bohemian Rhapsody, care se va entuziasma publicul într-un vârtej de adrenalină emoțională pură pentru a consacra strălucirea și nemuritorul Queen.

 

Cluj Napoca  2 Februarie 2022 – la BT Arena, începând cu ora 20:00 – biletele sunt disponible pe: Myticket.ro – entertix.ro

Bucuresti  4 februarie 2022 = la Sala Palatului, începând cu ora 20:00 – biletele sunt disponibile la: Eventim.ro – iabilet.ro – entertix.ro – salapalatului.ro și casa de bilete „Sala Palatului”.

NOI CREDEM ÎN VIITOR!!

Vă așteptam!! MTIME ENTERTAINME-NT