Brașov. Patru persoane și-au pierdut viața în urma unui accident cumplit în care au fost implicate un autoturism și un TIR.

Accidentul s-a produs vineri, 14 mai, în județul Brașov, pe DN 13 Brașov-Sighișoara.

Conform Inspectoratului General al Poliției Române, coliziunea frontală între autoturism și autocamion s-a produs la kilometrul 22, la ieșirea din localitatea Rotbav. În urma impactului și-au pierdut viața patru persoane.

Brașov. Accident cumplit pe DN13

Datorită impactului puternic, persoanele aflate în față au fost strivite și au rămas încarcerate, informează Antena 3. Din primele informații, în autoturism s-au aflat patru persoane adulte.

Oamenii legii urmează să stabilească dacă șoferul a adormit la volan sau a făcut o depășire neregulamentară. Echipele de specialitate intervin pentru efectuarea cercetării la fața locului. De asemenea, traficul rutier este restricționat pe sensul către Brașov. Inspectoratul pentru Situații de Urgență Brașov a precizat că două dintre victime erau încarcerate.

DN13 mai este numit și ,,drumul morții”, datorită numeroaselor accidente grave ce au avut loc de-a lungul anilor.

Din nefericire, țara noastră înregistrează cele mai multe victime în accidente de mașină, 85 la un milion de locuitori.

Cele mai sigure drumuri se află în Suedia, în timp cețara noastră a înregistrat cea mai ridicată rată a mortalității în 2020. Media Uniunii Europene este de 42 de decese la un milion de locuitori.

Astăzi, 14 mai, un accident cumplit a avut loc pe DN13 Brașov-Sighișoara între un autoturism și TIR. Din nefericire, patru persoane și-au pierdut viața în urma coliziunii frontale. Pompierii au intervenit de urgență pentru descarcerarea a două victime.

Polițiștii încearcă să stabiliească dacă șoferul a adormit la valon sau a încercat să facă o depășire neregulamentară. Traficul rutier este restricționat pe sensul către Brașov. Coliziunea frontală între autoturism și autocamion s-a produs la kilometrul 22, la ieșirea din localitatea Rotbav. În urma impactului și-au pierdut viața patru persoane, dintre care două au rămas încarcerate.