Momentul de la Brașov vine,  după ce miercuri, 14 aprilie,  la ieșirea din Ministerul Sănătății a fost huiduită de un grup de protestatari.

Ea a fost demisă din funcția de secretar de stat din Ministerul Sănătății împreună cu Vlad Voiculescu.

Premierul Florin Cîțu le-a reproșat, printre altele, că au luat decizii și au semnat un ordin privind carantinarea localităților, fără să-l consulte.

Brașov. Andreea Moldovan, întâmpinată cu flori, atacată de Rafila

Medicul Andreea Moldovan și-a susținut opinia din punct de vedere profesional. Ea a menșionat că ar fi necesară o carantină generală timp de 14 zile, având în vedere că secțiile ATI nu mai au locuri pentru pacienții infectați cu COVID.

Pentru susținerile ei, a fost atacată de către medicul și deputatul PSD Alexandru Rafila.

„  Pentru Andreea Moldovan, secretar de stat în Ministerul Sănătății, „care e o persoană mai ascetă, carantina poate să fie o soluție minunată”(n.r ascetă-pustnică)

Andreea Moldovan a studiat epidemiologie, a avut rezultate notabile la  Spitalul Sf. Constantin din Braşov, pentru gestionarea infecțiilor nosocomiale. În anul 2013, a primit “Premiul de Excelenţă în Igiena Intraspitalicească” din partea OMS.

Ulterior, a fost director medical la Spitalul Brașov, unde a dat piept cu virusul COVID-19, încă de la apariția acestuia.

sursă foto: Facebook