Succesul s-a înregistrat, marți seara, când a învins-o pe CS Gheorgheni, cu scorul de 7-3, chiar pe Patinoarul Olimpic din Brașov.

Cei care au reușit să marcheze de Benjamin Tor Wilson, Huba-Ferenc Bors, Radim Valchar (două), Zsombor Molnar, Olivier Dame-Malka şi Balazs Gajdo. Pentru harghiteni au punctat Shawn Ouellette St Amant (două) şi Hunor Csergo, trasmite Agerpres.

Brașov. Corona, noul lider național la hochei

Iată cum arată clasamentul Național

Corona Braşov 47 p (18 j)
2. CS Gheorgheni HC 46 p (22 jocuri)
3. CSM Galaţi 45 puncte (17 jocuri)
4. SC Miercurea Ciuc 24 p (13 j)
5. CSA Steaua 19 p (19 j)
6. AS Sapienţia U23 17 p (21 j)
7. Sportul Studenţesc 0 p (22 j)

Corona Brasov a incheiat sezonul regulat pe locul 1 in Erste Liga. Meciul care a decis aceasta performanta in premiera pentru „lupi”, s-a disputat in compania echipei din Gheorgheni, pe care Brasovul a invins-o cu 7-3 (3-0, 1-1, 3-2). Pentru echipa noastra au inscris Wilson (08’23”), Bors H (09’18”), Valchar (11’17”, 51’09”), Molnar Zs (37’05”), Dame-Malka (44’37”), Gajdo B(58’37”). Corona Brasov a acumulat 77 de puncte si mai are de disputat dooua meciuri cu Gheorgheniul, maine 24 februarie (acasa) si vineri 26 februarie (deplasare) dar si-a asigurat inca de acum, primul loc in clasament.

Anul trecut, municipiul Brașov a alocat acestui club sportiv suma de 20 milioane de lei, iar în urma dezbaterii s-a concluzionat că nu există un impediment în împărțirea bazelor sportive de către cluburile private cu Corona ”.

Brașovul a elaborat Ghidul Sportului pentru anul curent

Încă din ultima lună a anului trecut, Primăria Brașov a elaborat un ghid pentru desfășurarea activităților sportive de anul acesta.

Acest lucru s-a întâmplat în urma unei consultări on-line cu cetățenii.

Actualul primar, Allen Coliban, susține că vrea să implice cât mai mulți tineri în practicarea sportului.

În cadrul Clubului Sportiv Municipal Corona Brașov se pot practica opt tipuri de sport: handbal, hochei, schi biatlon, patinaj artistic și patinaj viteză, polo, natație, scrimă și fotbal.

Brașovul stă excelent la handbal feminin, echipa evoluează în Divizia A și este un adversar de temut al handbalistelor din țară, având în portofoliu două titluri de finalistă la Cupa României.