Astfel, autobuzele vor circula mai des pentru deplasările la centrul de vaccinare CATTIA, situat pe strada Institutului nr 35.

Coliban transmite că vor mai fi amenajate încă trei centre de vaccinare, în care să funcționeze 15 cabinete medicale.

Brașov. Primarul și viceprimarul se vaccinează . Peste 100 000 de români s-au programat pentru vaccinarea anti-Covid

A doua etapă de vaccinare anti-Covid a luat startul vineri, 15 ianuarie. Platforma pentru programările on-line a fost luată cu asalt. Până azi, s-au înscris 190 000 de persoane pentru imunizarea anti Covid, 50 000 în numai 60 de minute de când a devenit operațională.

Șeful statului, Klaus Iohannis, s-a vaccinat anti-Covid în direct și a făcut un apel către cetățeni, să-i urmeze exemplul.

La Brașov, primarul Allen Coliban și viceprimarul Flavia Boghiu au anunțat, de asemenea, că se vor vaccina fără ezitare.

Eu mă voi vaccina și sper că vom avea cât mai mulți români care o vor face. Ne putem programa simplu pe site-ul făcut de Guvern, persoanele din categoria a II-a au prioritate acum” , spune edilul Coliban.

DA, mă voi vaccina! Mai mult decât atât, fac tot ce stă în puterea mea, din poziția pe care o ocup, ca brașovenii să se poată vaccina în număr cât mai mare, în cele mai bune condiții.

Se împlinește aproape un an de când îmi canalizez energia și puterea de muncă în lupta cu pandemia. A început cu „Vă ajutăm din Brașov”, unde am avut pe atât de mulți dintre voi alături, actuali vacciniști și anti-vacciniști deopotrivă. Am trecut prin episodul infectării cu Coronavirus și am trăit cu teama grijei pentru cei dragi mie” , a declarat Flavia Boghiu.

Din a doua etapă a campaniei de vaccinare fac parte persoanele cu vârsta de peste 65 de ani, cele cu afecțiuni cronice și personalul care lucrează intens cu publicul.

Programările se pot face on-line pe platforma specială https://vaccinare-covid.gov.ro/ sau prin medicul de familie.