Antrenorii micuților patinatori, Kătălin Kristo și Cristian Popa sunt entuziasmați  datorită rezultatelor obținute, având în vedere că au fost nevoiți să trimită la competiții mai puțini copii decât în anii precedenți, din cauza măsurilor de restricție luate la nivel global.

„Chiar dacă am mers în Polonia cu mai puțini copii decât de obicei, micuții patinatorii antrenați de Bogdan Stănescu, Katalin Kristo și Cristian Popa au câștigat 34 medalii – 5 de aur, 9 de argint și 20 de bronz. Dintre tinerii patinatorii, la concursul internațional Cupa Tatra, s-au remarcat două sportive în vârstă de 10 ani, Diana Stanciu, cea care a obținut două medalii de argint și una de bronz și Cleopatra Munteanu, care a adjudecat  două medalii de bronz ”, au menționat oficialii clubului sportiv.

Seniorii au arătat, de asemenea, ce pot și cât de mult iubesc patinele.

Cosmin Nedelea, a adjudecat locul I, atât la Cupa României cât și la Cupa Tatra, iar Cristian Popa și Roxana Manolache au obținut locul 3, respectiv 4 la  Cupa României.

Primăria promite mai multă implicare pentru sportul local

În cadrul Clubului Sportiv Municipal „Corona” Brașov se poate practica opt tipuri de sport: handbal, hochei, schi biatlon, patinaj artistic și patinaj viteză, polo, natație, scrimă și fotbal.

Anul trecut, municipiul Brașov a alocat acestui club sportiv suma de 20 milioane de lei, iar în urma dezbaterii  on-line, organizată recent de Primăria Brașov, s-a concluzionat că nu există un impediment în împărțirea bazelor sportive de către cluburile private cu Corona ”.

Sportul brașovean a dat câteva nume care pot fi model, cu precădere pentru tineri.

De-a lungul timpului, s-au remarcat pentru performanțele lor, Cristiana Ștefan, campioană națională la patinaj artistic, Adrian Ghișoiu, vicecampion european la haltere, Rareș Dumitrescu, vicecampion olimpic la sabie.

Oficialii administrației publice promit susținere pentru sportul local conștienți fiind că este un vector important pentru imaginea orașului.

„Trebuie să reușim, să atragem cât mai mulți părinți să facă sport alături de copii ”, a menționat Allen Coliban, primarul municipiului Brașov,  la dezbaterea on-line pe tema sportului.