El a declarat, sâmbătă, 17 aprilie, că a încheiat cu procurorii din Brașov  un acord de recunoaștere a vinovăției și regretă fapta.

Spune că a ajuns să recurgă la amenințări, pentru că a consumat alcool și este foarte stresat.

„Am încheiat un acord de recunoaştere a vinovăţiei, mi-am asumat greşeala, am recunoscut-o în întregime. Dar precizez că nu a fost vorba de violenţă fizică, ci doar verbală, pe fond de agitaţie, stres şi ceva alcool. Nu mă regăsesc în acele cuvinte şi o regret profund. Am fost, de fapt, supărat pe situaţie şi nu pe oamenii aceia, căci ei îşi făceau doar datoria”, a precizat Grusea, pentru Agerpres.

Brașov. Scandal la Primăria Comăna. De la ce a pornit totul

În fapt, procurorii l-au reținut pentru 24 de pre pe edilul Grușea, după ce i-a amenințat cu moartea pe polițiștii care închideau magazinul soției sale, pentru că nu elibera bon fiscal.

„S-a stabilit că la aceeaşi dată, primarul, a cărui soţie este administrator la o societate comercială din localitate, i-a ameninţat cu moartea pe cei doi ofiţeri de poliţie în contextul în care aceştia puneau în aplicare o sancţiune complementară suspendării activităţii acelui local”,  au precizat oficialii Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, pentru sursa citată.

Grușea este primar PNL din 2019.

Comăna a mai fost zguduită de un scandal public

În această localitate cazurile de COVID-19 au explodat.

Prefectura Brașov a convocat Comitetul pentru Situații de Urgență pentru noi restricții.

Oficialii județului spun că, în ciuda tuturor eforturilor, oamenii refuză testarea, nu cred în existența virusului. Medicii de familie au primit teste și sunt la dispoziția lor, însă, localnicii nici nu vor să audă. Într-un final, s-a dispus carantina, după ce incidența cazurilor de Covid a ajuns la 8,57 /mia de locuitori. Comuna Comăna are doar 3151 de locuitori. Carantina s-ar putea prelungi și după 14 zile.