În urma impactului rutier din data de 27.12.2020, un cetățean din județul Brașov și-a pierdut suflul pe Drumul Național 13, în Feldioara, după ce un șofer în vârstă de 37 de ani a intrat cu mașina în el, iar ulterior a fugit de la locul crimei. Drept urmare, polițiștii au demarat acțiunile de cercetare cu privire la identificarea acestuia.

„La data de 27 decembrie a.c., în jurul orei 17.20, pe DN 13, pe raza localității Feldioara din județul Brașov, a avut loc un accident rutier. În fapt, un bărbat, în vârstă de 31 ani, care se deplasa pe marginea părții carosabile a fost surprins și accidentat de un autovehicul, al cărui conducător auto a părăsit locul producerii accidentului. Cadrele medicale care s-au deplasat la fața locului au acordat îngrijiri medicale victimei, ulterior declarând decesul acesteia.

Polițiștii efectuează cercetări pentru identificarea conducătorului auto implicat în accident. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de «ucidere din culpă» și «părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia», dosar instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor”, a declarat la momentul respectiv, purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Brașov comisar de poliție Alina-Maria Ivan.

Urmare a cercetărilor efectuate de către polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Brașov, aceștia au reușit identificarea cu succes a conducătorului auto, procedând la deschiderea unui dosar penal pe numele său.

„Polițiștii brașoveni continuă cercetările în cadrul dosarului penal constituit, sub aspectul savarsirii infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia, dosar instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente in care se va propune solutie legală la finalizarea anchetei”, a declarat Alina-Maria Ivan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Brașov, comisar Alina-Maria Ivan.

Potrivit unor informații, șoferul era preot, intrând în Parohia Ormești în anul 2018.