Copil rătăcit la Poiana Brașov

În după-amiază zilei de vineri, echipajul de Jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă ,,Burebista’’ Brașov, care executa o acțiune de prevenire și limitare a răspândirii virusului SARS COV2, în zona Poiana Brașov, a fost alertat de către dispecerul de la Jandarmeria Montană Brașov referitor la faptul că un copil s-a ratăcit de părinți pe pârtia Drumul Roșu.

Împreună cu Poliția Poiana Brașov și cu Jandarmeria  montană, s-a pus în mișcare și au organizat o operațiune de căutare. Mai multe patrule cu sarcini bine stabilite au acționat pentru a acoperi o arie cât mai întinsă.

Copilul a fost găsit teafăr de către echipele de căutare

Profesionalismul și-a spus cuvântul foarte repede. Copilul a fost găsit teafăr după o perioadă scurtă de căutare, însă puțin speriat.  În cele din urmă, copilul a fost readus în brațele mamei, care le-a mulțumit jandarmilor pentru intervenția promptă.

Deznodământul este unul fericit, dar noaptea n-ar fi fost un sfetnic bun în acest caz, iar temperaturile în scădere de asemenea ar fi putut influența starea de sănătate a micuțului.

Bătrân de 82 de ani dat dispărut

La nivelul aceluiași județ, Poliția Municipiului Brașov – Biroul de Investigații Criminale a fost sesizată la data de 08 ianuarie 2021 cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 82 ani din municipiul Brașov, a plecat de la domiciliu la aceeași dată, în jurul orei 08.00, iar până în prezent nu a revenit.

Semnalmentele bărbatului sunt: înălțime: 1,72 m, greutate: 65 kg, păr: alb, ochi: căprui, constituție: astenică. La momentul plecării bărbatul purta o jachetă scurtă, de culoare maro, pantaloni din material textil, de culoare gri, șapcă, de culoare gri, iar în picioare purta pantofi, de culoare neagră. Bărbatul, din câte se cunoaște, are asupra lui act de identitate.

Poliția Brașov roagă persoanele care pot furniza informații cu privire la bărbatul în cauză să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.