În contextul traficului aglomerat și a condițiilor de vizibilitate redusă, miercuri dimineața, în jurul orei 8,00, pe varianta ocolitoare a municipiului Braşov, 23 de autovehicule au fost implicate în evenimente rutiere care s-au petrecut concomitent.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov, peste douăzeci de autovehicule au fost implicate într-un accident în lanţ și în câteva tamponări. În cazul acestora din urmă nu s-au înregistrat victime.

„Din primele informații, pe varianta ocolitoare (VO1K), la km 12 (apropiere intersecție Sânpetru) s-a produs un accident rutier cu 6 auto implicate. De asemenea, pe același sector de drum, în proximitatea accidentului, se înregistrează și câteva evenimente rutiere (tamponări), fără victime. Patru persoane au fost transportate la spital (…) Traficul dinspre Săcele spre Codlea este blocat. Poliția deviază circulația prin Brașov, de pe centură, la giratoriul spre Zizin. Auto implicate in accident si tamponări – 23”.

Conform drumarilor, accidentul s-a produs în contextul în care era ceață, iar drumul era ud. Totodată, DRDP a anunțat că pe respectiva porțiune de drum s-a acționat cu șase utilaje, fiind răspândit un material antiderapant.

Martori oculari spun că deocamdată nu se circulă între Stabilus și intersecția care duce la Sânpetru.