Ultimul meci al sezonului în Liga I pentru CFR Cluj se va disputa în Gruia, împotriva celor de la FCSB.

Înaintea meciului, jucătorii lui Iordănescu sunt nemulțumiți de faptul că sunt neplătiți de luni bune.

De asemenea, ei așteaptă mai multe bonusuri și cele două salarii restante. Aceste probleme au fost confirmate și de Dan Petrescu și staff-ul său, ei fiind nevoiți să depună un memori pentru a-și recupera banii cuveniți.

CFR-Cluj și FCSB, meci în Gruia

În ciuda faptului că FCSB a ratat, din nou, șansa de a deveni campioană, patronul echipei, Gigi Becali, a încercat să găsească scuze pentru nereușită. Becali a precizat că datoriile echipei din Gruia sunt de peste 20 de milioane de euro.

„Cică au luat locul 1, dar stai puțin, nu știi cum face Dumnezeu ceva mai bine pentru tine. Cum face? Mă duc în Conferința League (n.r. – Conference League), iau vreo 10 milioane și fac punctaj.

Câștig apoi campionatul, am punctaj și mă duc în Champions League la anul, iar CFR e descalificată după două meciuri, nici bani nu câștigă. Datoriile de 20 de milioane nu le plătesc și gata, țaca-paca, faliment. Așa o să fie!”, a declarat Becali la Pro X.

Echipa clujeană și-a trecut în palmares al șaptelea titlu de campioană, după cele din sezoanele 2007-2008, 2009-2010, 2011-2012, 2017-2018, 2018-2019, 2019-2020. CFR- Cluj a reușit să se impună în fața celor de la FC Botoșani, câștigând meciul cu 1-0. FCSB o va întâlni astăzi pe campioană, ultimul meci din Liga I din sezonul acesta.

„E un moment frumos, unic. Pentru acest moment am venit. Am crezut de la început, nu a fost ușor. Când am preluat echipa, era într-o anumită situație, dar am recuperat puncte și iată-ne campioni matematici. Nu a fost un drum lin, nu a fost ușor, a fost o provocare deosebită pentru noi toți”, a declarat Edi Iordănescu, imediat după victorie.