Decesul neașteptat al lui Dan Stan, fostul vicepreședinte al CJ Caraș-Severin, i-a făcut pe liberali să facă alte numiri.

Astfel, în sedința de miercuri, 27 ianuarie, au hotărât în unanimitate să-l susțină pe Marius Isac, un liberal agreat și de conducerea centrală a PNL.

Inițial, fotoliul de vicepreședinte al Consiliului Judeșean Caraș-Severin ear rezervat pentru Ion Chisăliță. Schimbarea s-a făcut rapid, după ce a fost ales primar al orașului Moldova-Nouă.

Caraș-Severin. An de foc pentru PNL

PNL a avut un an de foc. Gestionarea pandemiei de Covid nu a fost tocmai ușoară din poziția unui partid la putere.

Nemulțumirile s-au văzut la alegerile locale și parlamentare din 2020. Liberalii nu au obținut scorul scontat, au pierdut funcția de premier și au cedat ministere-cheie.

La Caraș-Severin, Ion Chisăliță a trebuit să aștepte jumătate de an, pentru a arăta că Adrian Toma, fostul edil a încălcat legea electorală.

Apoi, au pierdut un alt om din echipă, din cauza Covid. Dan Stan a încetat din viață. Era la vicepreședinte al Consiliului Judetean și fost subsecretar de stat în MAI.

După deces, Marcel Vela, liderul PNL Caraș-Severin, transmitea un mesaj cordial.

”Sunt foarte trist şi am acel sentiment de gol în suflet, pe care îl ai atunci când pierzi pe cineva drag. Un prieten, un camarad, un om special, un adevărat român şi patriot ne-a părăsit şi s-a ridicat la Cer! Avocatul Dan Stan, un profesionist desăvârşit, liberal şi prieten vechi, un caracter deosebit, de o corectitudine rară, un OM care a fost mereu aproape de oameni şi nevoile lor a plecat…Subsecretar de stat al Ministerului Afacerilor Interne, a fost alături de mine în toate momentele grele, în special în gestionarea Stării de Urgenţă. Am încercat, împreună, să facem o lume mai bună, mai sănătoasă şi să salvăm cât mai multe vieţi”

Joi, 28 ianuarie, pe ordinea de zi a Consiliului Județean Caraș-Severin figurează numirea lui Marius Isac în funcția de vicepreședinte.