Domeniul Regal de la Săvârșin va fi deschis publicului începând cu data de 1 mai 2021. Anunțul a fost făcut pe pagina oficială de Facebook a Casei Regale a României

Domeniul Regal de la Săvârșin va fi deschis publicului începând cu data de 1 mai 2021. Anunțul a fost făcut pe pagina oficială de Facebook a Casei Regale a României. Postarea menționează că vizitarea castelului și a parcului regal de la Săvârșin va fi posibilă încurând, iar detaliile vor fi anunțate în timp util.

Mai mult postarea Casei Regale a României anunță că va apărea și prima carte regală din acest an. Ea este intitulată ”Povestea Castelului Săvârșin”. Ea s-a aflat sub ”pana” Alteței Sale Regale Principele Radu. Volumul este bogat ilustrat și este publicat cu ocazia împlinirii a douăzeci de ani de la întoarcerea Familiei Regale la Săvârșin (1 iunie 2001). Cartea va apărea la editura Curtea Veche Publishing.

”Povestea Castelului Săvârșin” – volum realizat de către Principele Radu, va apărea la editura Curtea Veche Publishing

” ÎN CURÂND, ÎN LIBRĂRII: POVESTEA CASTELULUI SĂVÂRȘIN

Prima carte regală din anul 2021 va apărea la Curtea Veche Publishing, cu titlul “Povestea Castelului Săvârșin”, sub semnătura Alteței Sale Regale Principele Radu.Volumul, bogat ilustrat cu fotografii de epocă și actuale, este publicat cu ocazia împlinirii a 20 de ani de la întoarcerea Familiei Regale la Săvârșin, în ziua de 1 iunie 2001.Fotografiile înfățișează domeniul pornind de la istoria lui din secolul al XVII-lea, până în anul 1947.

Lor li se adaugă imagini din anii 2001-2021, când castelul a revenit la viață.Volumul cuprinde, de asemenea, o amplă descriere, în imagini și cuvinte, a celor opt ani în care clădirea istorică a beneficiat de o restaurare complexă și de înaltă calitate profesională.Începând din ziua de 1 mai 2021, Domeniul Regal Săvârșin va fi deschis publicului. Detalii privind vizitarea castelului și a parcului vor fi publicate din vreme”, prezintă postarea de Facebook a Familiei Regale a României de marți, 26.01.2021.

Majestatea Sa Margareta și Alteța Sa Regală Principele Radu s-au vaccinat luni, 25.01.2021, împotriva COVID-19

Preocupată de propria sănătate și de sănătatea celor din jur, Familia Regală a României s-a vaccinat recent împotriva COVID-19. Majestatea Sa Margareta și Alteța Sa Regală Principele Radu s-au vaccinat luni, 25.01.2021, împotriva COVID-19. Majestatea Sa și Alteța Sa Regală au primit prima doză a vaccinului la spitalul Rețelei Private de Sănătate „Regina Maria” din Cluj-Napoca. Familia Regală se află în această perioadă la Castelul Regal de la Săvârșin.