O copilă de doar doi ani, din Satu Mare, a fost scoasă la vânzare pe un site pe internet. Anunțul șocant a fost însoțit și de o fotografie în care fata ține în brațe o jucărie de pluș. Autoritățile locale au intervenit de urgență.

Conform anunțului de pe internet, prețul fetiței era de aproape 2.500 de lei, iar părinții au stabilit că prețul este negociabil. De asemenea, în descrierea anunțului halucinant era scris că, dacă există doritori și din alte părți din țară, părinții ar fi fost dispuși să o trimită prin curier la adresa cumpărătorului.

În motivarea anunțului ce a atras atenția poliției era menționat faptul că nu mai sunt în stare să aibă grijă de fata ce nu a împlinit încă doi ani. În anunțul postat pe ceva site de vânzări-cumpărări, fata apare în fotografie în timp ce ține în brațe o jucărie de pluș în brațe.

Satu Mare. Anunț de vânzare a unei fetițe de aproape doi ani

Inspectoratul Județean de Poliție ( IPJ) Satu Mare a intervenit la aflarea anunțului postat de părinții fetiței, iar oamenii legii s-au autosesizat. Din primele cercetări, părinții au declarat că nu ei au postat anunțul pe internet. Ei au declarat că sunt analfabeți și nu ar fi fost în stare să scrie anunțul.

De asemenea, ei au mai declarat că nu au avut cunoștințe de un astfel de anunț despre fetița lor. În urma verificărilor, polițiștii au descoperit că totul a fost o glumă din partea unor copii mai mari, care aveau cunoștințe informatice și au fost lăsați nesupravegheați.

Tinerii au redactat anunțul cu fetița de doi ani de pe un telefon mobil. În urma intervenției polițiștilor, anunțul a fost scos de pe site-ul de vânzări-cumpărări.

Amintim că în anunțul postat pe internet, o fetiță de doar doi ani a fost scoasă la vânzare la prețul de aproape 2.500 de lei.