Emil Boc a devenit ținta ironiilor după un mesaj postat de cei de la O’Peter’s Irish Pub pe pagina lor de Facebook de Ziua Copilului.

Localul este cunoscut pentru atmosfera plină de viață din centrul orașului Cluj-Napoca.

Primarul Emil Boc și celebrul actor Danny DeVito au fost ținta unei glume mai puțin reușite cu ocazia zilei de 1 iunie.

În mesajul postat pe pagina de Facebook a pub-ului, reprezentanții profilului urează ,,la mulți ani” primarului, actorului Danny DeVito și copiilor.

„La mulți Ani, Danny DeVito, Emil Boc și celor mai mici decât voi!!”, a fost postarea de pe social media care a stârnit numeroase râsete printre internauți.

Emil Boc nu va candida la

prezidențialele din 2024

Edilul de la Cluj-Napoca a fost alături de Cîțu când și-a anunțat duminică, 30 mai, candidatura pentru funcția de președinte a PNL. Totodată, Boc a dat asigurări că nu va candida la alegerile din 2024, afirmând că cel mai pun pentru acest post ar fi Cîțu.

Prin decizia aceasta, edilul a dat asigurări clujenilor că nu-i va abandona pentru București.

„Florin Cîțu e un posibil candidat la prezidențiale. (…) Eu apreciez că menținerea președintelui Orban pentru încă un mandat în fruntea PNL ne-ar conduce la opoziție în 2024.

Adică la a fi partid de opoziție (n.r.- PNL) și nu partid de guvernare. Cu Florin Cîțu avem șansa continuării guvernării, pentru că avem ce să oferim românilor. Eu apreciez că domnia sa (n.r.- Ludovic Orban) și-a epuizat rezervorul politic de a duce PNL la nivelul următor. (…) Ultimele alegeri parlamentare ne-au arătat că mergem în jos”, a precizat Emil Boc la Digi24.

Totodată, el a explicat că va fi alături de Cîțu dacă va lua decizia de a candida pentru funcția de președinte, afirmând că alături de el ,,România va fi setată pentru următorii 10 ani.

„Cu Florin Cîțu avem această șansă. În 2024 nu ne vor vota doar cei din partid, ci ne vor vota românii. E firesc ca un președinte de partid să fie și candidat la alegeri. Acele alegeri vor seta România pentru 10 ani.