După despărțirea de Edi Iordănescu, CFR Cluj a găsit repede înlocuitor pe banca tehnică. Noul antrenor al clujenilor urmează să fie Marius Șumudică.

CFR Cluj s-a înțeles cu Marius Șumudică și îi oferă antrenorului un salariu de 20.000 de euro.

Neluțu Varga a reușit să ajungă la un acord cu fostul antrenor de la Rapid, iar Șumudică va avea ocazia să ducă echipa în Liga Campionilor.

În ultimii ani, Șumudică a antrenat echipele Kayserispor și Gaziantep din Turcia. Tehnicianul român a plecat de la ambele echipe cu scandal, în ciuda rezultatelor bune a echipelor.

Edi Iordănescu a părăsit clubul clujean după ce a câștigat Campionatul României

Relația tensionată între Iordănescu și conducerea clubului a fost motivul pentru care tehnicianul a decis să părăsească echipa din Gruia.

„Contractul meu cu CFR se termină oficial în câteva zile şi doresc să mulţumesc din suflet echipei, băieţii au fost speciali şi mă bucur că am reuşit această performanţă extraordinară împreună. Am lucrat cu un grup deosebit, total profesionist, de care nu ai cum să nu te ataşezi”, a precizat fostul antrenor al ,,vișiniilor” pe pagina sa de Facebook.

Totodată, Iordănescu a lăudat președintele clubului și le-a mulțumit tuturor suporterilor pentru sprijinul de care au dat dovadă.

Iordănescu: Mulțumesc suporterilor pentru momentele speciale

,,Fiecare în parte va rămâne în sufletul meu. Mulţumesc preşedintelui, care a crezut necondiţionat în mine şi a fost mereu un factor major de echilibru, patronului, care ştiu ce eforturi face pentru echipă şi cât suflet pune şi întregii conduceri.

Mulţumesc suporterilor pentru momentele speciale de la ultimul joc şi pentru dragostea lor pentru echipă şi nu în ultimul rând staff-ului tehnic care a fost la nivel înalt, staff-ului medical şi tuturor celor implicaţi în activitatea zilnică a echipei!! Sunt mândru că am reprezentat Clujul şi clujenii!! HAI CFR Cluj, CAMPIOANA ROMÂNIEI!!”, a mai precizat în mesajul postat pe Facebook.

De asemenea, tehnicianul a explicat că nu știe ce echipă va antrena în viitor și că nu a venit la club pentru bani.

,,Nu am venit pentru bani la CFR şi nu plec pentru bani. Nu am un acord dat în altă parte şi nu ştiu ce o să-mi ofere viitorul”, a conchis Iordănescu.