Echipa din Gruia, CFR Cluj, are șansa de a urca pe locul I în clasamentul Ligii I, după ce FCSB a pierdut cu 1-0 în fața celor de la FC Hermannstadt.

Astăzi, 15 februarie, de la ora 20:30, echipa clujeană poate să devină lider dacă reușește să câștige meciul cu FC Voluntari, în etapa 23 a Ligii I.

CFR Cluj se află pe locul 2 cu 47 de puncte, la un singur punct de FCSB, liderul actual. Echipa lui Gigi Becali a pierdut cu cei de la FC Hermannstadt cu scorul de 1-0, motiv pentru care echipa din ,,Gruia” are șanse mari să urce pe locul 1.

În ultimele 13 meciuri cu FC Voluntari, echipa lui Edi Iordănescu a reușit să se impună cu 10 victorii. Roș-albaștrii au 48 de puncte după eșecul cu sibienii.

La un singur punct de a fi lider

CFR Cluj putea să treacă pe locul 1 încă din etapa a 22-a, dar a pierdut împotriva celor de la FC Botoșani. În aceași situație s-a aflat și echipa FCSB. Bucureștenii au fost învinți de ce de la Academica Cliceni cu scorul de 1-0. Primul eșec înregistrat de Edward Iordănescu a fost cu cei de la FC Botoșani.

FC Voluntari a fost devansată de echipa lui Liviu Ciobotariu, FC Hermannstadt, după ce a reușit să câștige meciul cu FCSB. Ilfovenii se află pe penultimul loc în clasamentul Ligii I cu doar 20 de puncte.

Totodată, echipa antrenată de Bogdan Andone vine după o victorie importantă cu Viitorul Constanța, scor 1-0. Acesta a fost primul succes al echipei după 11 meciuri consecutive fără nicio victorie.

De asemenea, FC Hermannstadt a reușit să rupă blestemul meciurilor fără victorie, reușind supriza etapei a 22-a, învingând FCSB cu scorul de 1-0.

Astăzi, 15 februarie, de la ora 20:30, echipa clujeană poate să devină lider dacă reușește să câștige meciul cu FC Voluntari, în etapa 23 a Ligii I.

Echipe probabile CFR Cluj – FC Voluntari

CFR Cluj: Bălgrădean – Manea, Vinicius, Burcă, Camora – Păun, Hoban, Deac – Chipciu, Debeljuh, V. Costache

Antrenor: Edward Iordănescu

FC Voluntari: Râmniceanu – Satli, Armaş, Achim, Al. Vlad – Ivanov, Droppa, Al. Ilie – I. Gheorghe, Remacle, Betancor

Antrenor: Bogdan Andone