Emoțiile pentru CFR Cluj au fost maxime, mai ales că la pauză scorul a fost 0-0. Succesul ardelenilor a fost savurat din plin. Este primul titlu de campion din cariera antrenorului Edward Iordănescu.

CFR Cluj rămâne campioană

Autogolul lui Alexandru Țigănașu a influențat meciul. Astfel, CFR Cluj are

Emoțiile pentru CFR Cluj au fost maxime, mai ales că la pauză scorul a fost 0-0. Succesul ardelenilor a fost savurat din plin. Este primul titlu de campion din cariera antrenorului Edward Iordănescu.

CFR Cluj meci de poveste cu FC Botoțani

Autogolul lui Alexandru Țigănașu a influențat meciul. Astfel, CFR Cluj are șase puncte în plus față de FCSB. Cea din urmă echipă mai are  două partide de disputat.

Componența echipelor a fost:

AFC Botoşani – FC CFR 1907 Cluj 0-1 (0-0), Stadion Municipal – Botoşani
A marcat: Alexandru Ţigănaşu (53, autogol).
Arbitru: Sebastian Colţescu (Craiova); arbitri asistenţi: Mircea Orbuleţ (Bucureşti), George Florin Neacşu (Câmpulung Muscel); arbitru de rezervă: Viorel Nicuşor Flueran (Craiova)

Botoșani se află pe locul cinci în play-off, cu 31 de puncte, CFR fiind liderul campionatului, cu 48 de puncte.

FC Botoșani a avut   un meci în care a condus până în minutul 72, dar a pierdut la un gol diferență. CFR, în schimb, a câștigat categoric împotriva celor de la Universitatea Craiova, obținând astfel al cincilea succes din acest play-off.

FCSB a rămas  puncte în spatele liderului de la Clu

Echipa lui Gigi Becali poate câștiga campionatul dacă va reuși să câștige ambele meciuri rămase.

CFR Cluj şi-a trecut în palmares al şaptelea titlu de campioană, după cele din sezoanele 2007-2008, 2009-2010, 2011-2012, 2017-2018, 2018-2019, 2019-2020.

„E un moment frumos, unic. Pentru acest moment am venit. Am crezut de la început, nu a fost ușor. Când am preluat echipa, era într-o anumită situație, dar am recuperat puncte și iată-ne campioni matematici. Nu a fost un drum lin, nu a fost ușor, a fost o provocare deosebită pentru noi toți”, a declarat Edi Iordănescu, imediat după victorie.