Edi Iordănescu nu mai prelungește contractul cu acest club și nu va mai antrena echipa din 15 iunie. DigiSport relatează că totul are la bază nemulțumiri legate de patronul Neluțu Varga.

Edi Iordănescu îi reproșează că are o atitudine nepotrivită după fiecare eșec. Varga ar fi fost dispus să achite o clauză de 400 000 de euro, pentru a-l schimba pe Iordănescu, după eșecul cu Malmo din turul cupelor europene. Varga a declarat, însă, jurnaliștilor de la ProSport că poate sta și 10 ani în echipă.

„Dacă vrea să stea zece ani, atât va sta! Nu se pune problema să plece! El a simțit că nu toți jucătorii sunt implicați suficient și a vrut să-i motiveze.

Acesta a fost substratul declarațiilor sale. Clubul nostru a oferit tuturor antrenorilor condiții cum nu cred că mai sunt în România. Facem efort pentru a le crea cele mai bune condiții”, a precizat Varga.

Iordănescu i-a anunțat deja pe forbaliști și se pare că nu se va răzgândi.

Ardelenii s-au impus în fața celor de la FCSB, în ultimul meci al sezonului 2020/2021, cu scorul de 2-0.

La meci au fost 3.000 de suporteri.

CFR Cluj a dat semne de victorie din primele momente ale partidei. În minutul 14 , Ciprian Deac a fost foarte aproape să marcheze.

Și a doua repriză a fost dominată de CFR Cluj. În minutul 56, în urma unor pase fabuloase, clujenii au fost la un pas să marcheze în minutul 56.

CFR Cluj va debuta în noul sezon în iulie 2021

Liga Profesionistă de Fotbal și Federația Română au stabilit împreună programul etapelor pentru sezonul 2021/2022 în primele două ligi. CFR Cluj va debuta în noul sezon din Liga 1 pe 17 iulie 2021.  Universitatea Cluj joacă primul meci în eșalonul secund pe 31 iulie 2021. Până atunci, oficialii clubului trebuie să găsească un antrenor bun pentru campioana României.

În prezent, participarea la evenimentele sportive se desfășoară conform restricțiilor impuse de pandemie.