CFR Cluj-Napoca a mai făcut o achiziție la lot. La campioana noastră a fost adus Sebastian Serediuc, jucător care a evoluat trei luni sub culorile CS Minaur Baia Mare.

CFR Cluj-Napoca a mai făcut o achiziție la lot. La campioana noastră a fost adus Sebastian Serediuc, jucător care a evoluat trei luni sub culorile CS Minaur Baia Mare. Acesta a făcut astfel la doar 20 de ani un pas imens în carieră. Informaţiile actuale, neoficiale, indică că clubul băimărean a încasat pentru fostul atacant o sumă modică.

Sebastian Serediuc a sosit la echipa băimăreană la finalul verii din pepiniera spaniolă, unde a evoluat pentru Lleida. Atacantul în vârstă de doar 20 de ani a primit încrederea necesară din partea tehnicianului Dorin Toma. El s-a făcut repede remarcat, în doar 9 partide oficiale marcând de şase ori, toate izbutite din acţiune, dar a obţinut şi trei penalty-uri. Cu o eficienţă deosebită din partea unui jucător de o asemenea vârstă, Sebastian este o pierdere pentru băimăreni, dar o speranță pentru campioana României și pentru fotbalul românesc.

CFR Cluj are rezultate bune în campionat sub conducerea lui Edi Iordănescu

La CFR Cluj-Napoca starea de spirit este foarte bună în acest început de an. Sub conducerea lui Edi Iordănescu, CFR Cluj are câteva victorii impotante și a revenit în fruntea clasamentului din campionat. Obiectivul european al CFR Cluj este încă departe de a fi atins.

Atacantul Sebastian Serediuc s-a născut în judeţul Hunedoara, la Călan. El a a semnat un contract cu CFR Cluj pe o perioadă de trei ani şi jumătate.

Cu toate că plecarea lui Sebastian de la Baia Mare este criticată în presa locală, conducerea echipei a reușit și câteva transferuri în favoarea ei. Pe lângă cele patru transferuri oficializate (Alexandru Pop – Rapid, Bogdan Matei – Turris, Claudiu Vereş – Sepsi, Denis Szep – FCSB), la CS Minaur Baia Mare au mai ajuns alţi doi jucători. Adrian Popa (fundaş dreapta, Ripensia Timişoara, 32 de ani) şi Bogdan Melinte (atacant, FC Botoşani, 22 de ani), vor încerca să pună umărul la îndeplinirea obiectivului impus de club.