Chindia Târgoviște – CFR Cluj 0 – 1

CFR Cluj s-a impus luni seară în deplasare la Chindia Târgoviște. Victoria clujenilor a fost la limită ( 1 – 0) printr-un gol din penalty al lui Adrian Păun, în minutul 52. CFR Cluj acumulează 44 de puncte în campionat, mai puțin cu un punct decât FCSB.

Prima ocazie mai serioasă a meciului a avut loc abia în minutul 29 și le-a aparținut clujenilor, iar peste câteva minute au dat replica și târgoviștenii. Până la pauză, CFR a mai avut două oportunități, prin Costache și Păun, iar Chindia a ratat și ea, prin Căpușă, care l-a „întins” spectaculos pe Sandomierski.

Adrian Păun a deschis scorul de la punctul cu var în minutul 52

În debutul părții secunde, Clujul a primit penalty, iar Păun a deschis scorul de la punctul cu var. A fost momentul în care Chindia s-a aruncat în atac și a avut o ocazie bună în minutul 57, când a și cerut penalty, relatează Digisport .

În a doua repriză au urmat mai multe ocazii notabile de ambele părți, dar scorul a rămas neschimbat până la final. Evoluțiile bune ale CFR Cluj sunt încurajatoare și îl recomandă pe antrenorul Edi Iordănescu, dar în același timp există și acuze la adresa arbitrajului. Atât Chindia, cât și Mihai Stoica, managerul general al FCSB, s-au declarat nemulțumiți de arbitrajul care ar fi favorizat pe clujeni la câteva faze.

”Păi, cum facem cu antebrațul lui Ben Youssef în gâtul lui Pițian? Nu seamănă cu duelul Miron – Vojtus? Că hențul lui Camora de la același meci nu-l compar cu cel pentru care s-a dat penalty azi. Cea mai tare e că și ei vor VAR”, a spus Mihai Stoica într-o postare pe Facebook.

Membrii celor două echipe:

Chindia Târgoviște: Aioani – Căpuşă, Piţian, Al. Iacob, C. Dinu – Neguţ, V. Raţă, M. Dulca, D. Dumitraşcu – D. Popa, D. Florea. Rezerve: D. Moldovan – Martac, A. Şerban, Berisha, Kocic, Fomba, Fl. Mitrea, M. Costea, Yameogo

CFR Cluj: Sandomierski – Cr. Manea, Vinicius, Ben Youssef, Camora – C. Deac, William Soares, Gîdea – Chipciu, Debeljuh, Costache. Rezerve: Bălgrădean – Susic, Latovlevic, Hoban, Aurelio, Pereira, Păun, Carnat, Rondon