CFR Cluj a învins, în deplasare la Mediaș, pe Hermannstadt cu scorul de 3 – 1

CFR Cluj a învins, în deplasare la Mediaș, pe Hermannstadt cu scorul de 3 – 1. CFR Cluj a început în forță partida de la Mediaș și a avut o șansă importantă de a deschide scorul chiar în primul minut. Șutul lui Valentin Costache, dintr-o poziție foarte bună, a trecut însă pe lângă poarta lui Cristiano.

Odată cu trecerea minutelor, jocul s-a echilibrat și Hermannstadt a reușit să dea chiar lovitura în minutul 33, când Romario Pires a deschis scorul. Bucuria sibienilor a durat, însă, doar patru minute, pentru că Alex Chipciu a restabilit egalitatea, după ce a primit o pasă excelentă de la Ciprian Deac în interiorul careului și a finalizat simplu,relatează Digisport .

CFR Cluj a început repriza secundă foarte bine, dar de data aceasta a și reușit să fructifice șansa importantă de poartă. În minutul 51, Camora a centrat perfect pentru Gabriel Debeljuh, care a marcat pentru 2-1. Hermannstadt condusă de Liviu Ciobotariu a acuzat șocul primirii golului și a contat din ce în ce mai puțin în atac.

A doua repriză a aparținut CFR Cluj, campioana României

CFR a continuat să preseze, a mai trecut o dată pe lângă gol. În minutul 75, portarul Cristiano a respins șutul lui Păun, dar clujenii au reușit în cele din urmă să puncteze pentru 3-1. Mario Rondon a stabilit și scorul final, mai precizează sursa citată.

CFR Cluj s-a impus în fața lui Hermannstadt și a revenit, cu 40 de puncte, la un punct în spatele liderului FCSB. Formația Hermannstadt, antrenată de Liviu Ciobotariu, a rămas pe locul 14, cu 16 puncte acumulate în 18 runde. Pardida a fost transmisă în direct de către Digisport 1, luni seară de la orele 20:30.

Echipele de start ale celor două echipe:

Hermannstadt: Cristiano – Scarlatache, Viera, Stoica – Petrescu, Addae, Dâlbea, Pires, Opruț – Mayoral, Sântean

CFR Cluj: Sandomierski – Susic, Ciobotariu, Burcă, Camora – Hoban, Soares, Păun – Deac, Debeljuh, Costache