Reacții de susținere din partea liderului PSD, Marcel Ciolacu, față de românii care au ieșit în stradă împotriva restricțiilor impuse de Guvern.

Demnitarul a declarat că românii au ieșit în stradă ,,din disperare, din sărăcie” și că s-au săturat de ,,aberațiile guvernanților”.

„Nu mai încercaţi să vedeţi politizare acolo unde e doar disperare, sărăcie şi silă pentru modul în care guvernaţi. Nu pedepsiţi un popor întreg pentru că nu sunteţi voi în stare să închideţi 5 cluburi care nu respectă regulile. Nu e vina oamenilor că aţi pus statul român în genunchi şi nu sunteţi în stare de nimic! Lumea a ieşit în stradă din disperare, din sărăcie şi pentru că s-a săturat de voi şi de aberaţiile voastre!

Le-aţi distrus locurile de muncă! Le-aţi ţinut copiii fără şcoală! Le-aţi închis afacerile! Oamenii simpli nu au slugi ca voi, care să le facă cumpărăturile. Oamenii simpli muncesc la ora la care voi închideţi magazinele”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Ciolacu: Regândirea restricțiilor aberente introduse

Președintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a mai precizat pe pagina sa de Facebook că trebuie regândite toate restricțiile.

„Iar, dacă voi nu sunteţi în stare, este momentul ca preşedintele Iohannis, cel care v-a încredinţat această guvernare eşuată, să revină de la plantat copaci şi să-şi asume responsabilitatea. PS: Politicienii mă acuză că am spus că voi merge la biserică de Paşte, desigur, respectând toate normele sanitare.

Neomarxiştilor fără Dumnezeu, chiar şi cancelarul Merkel a recunoscut că a greşit când s-a grăbit să le îngrădească nemţilor acest drept. Treaba voastră e să guvernaţi ţara, nu să rescrieţi Biblia”, a mai scris Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

Amintim că luni, 29 martie, mii de români din toată țara au ieșit în stradă și au protestat în fața restricțiilor impuse. Protestatarii au incendiat măști, au aruncat cu peturi în jandarmi și au strigat lozinci la adresa Guvernului și lui Arafat.