Mario Camora și Ciprian Deac și-au prelungit contractele cu CFR Cluj, până în 2024. Cei mai importanți jucători din lotul ,,feroviarilor” aveau deja contractele semnate până în 2022, însă clubul a decis reînnoirea contractelor până în 2024.

,,Decarul” Ciprian Deac și căpitanul echipei, Mario Camora, au semnat contractele cu o zi înainte de meciul cu Astra Giurgiu din Liga I.

Jucătorul  a declarat pentru gsp.ro că la CFR Cluj s-a format ca și fotbalist. Prelungirea contractului însemnă foarte mult pentru jucătorul ,,feroviarilor”.

,,Datorez foarte mult echipei și iubesc acest club. Le mulțumesc tuturor fanilor și stiu că le este foarte greu în aceste momente, când sunt departe de echipă, departe de stadion” a declarat Ciprian Deac la semnarea contractului.

Aproape de un transfer la FCSB

Ciprian Deac era aproape de un transfer la echipa lui Gigi Becali, la începutul sezonului 2017/18. Internaționalul român s-a răzgândit după venirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj și investițiilor masive.

Mă înţelesesem cu FCSB, tot ce lipsea era semnătura mea de pe contract. (…)

A contat foarte mult că investitorii de la CFR au vorbit cu mine şi mi-au explicat ce planuri au”, a spus Ciprian Deac în acea perioadă.

În tricoul celor de la CFR Cluj, Ciprian Deac a jucat în peste 307 de meciuri și a marcat 56 de goluri și a dat 60 de pase de gol. A câștigat 5 titluri de campion, 3 Cupe ale României și 3 Supercupe ale României.

Mario Camora, 10 ani în tricoul ,,vișiniu”

Jucătorul româno-portughez s-a remarcat în acești 10 ani ca un fundaș de bandă foarte constant.

El a menționat pentru sursa citată faptul că echipa clujeană este noua lui casă.

„Nu îmi imaginam în urmă cu 10 ani, atunci când am ajuns în România, că voi ajunge să spun că CFR va fi casa mea. Amintirile strânse de-a lungul anilor m-au făcut ceea ce sunt în ziua de azi”, a declarat căpitanul echipei CFR Cluj.

În cei 10 ani la CFR Cluj, Mario Camora a jucat în 359 de partide și a marcat 9 goluri și 31 de pase de gol. A câștigat 4 titluri de campion, 1 Cupă a României și 1 Supercupă a României.

CFR Cluj va juca împotriva Astrei Giurgiu în cea de-a 19 etapă a Ligii I, joi, 28 ianuarie.