Pe centura ocolitoare Vâlcele-Apahida, două TIR-uri și o mașină au fost implicate într-un accident rutier. În urma impactului, o femeie a suferit răni grave și a fost transportată de urgență la spital.

Accidentul s-a produs în jurul orei 11.20, când conducătorul unui ansamblu de vehicule a intrat în coliziune față-spate cu un autoturism care îl preceda. Incidentul a avut loc pe varianta ocolitoare Cluj-Est, pe raza comunei Apahida.

În momentul impactului, autoturismul condus de un bărbat de 49 de ani a intrat pe sens opus, unde a intrat într-o coliziune cu un ansamblu de vehicule, condus de alt bărbat, în vârstă de 41 de ani. O femeie, ce era pasageră în autoturism, a fost transportată de urgență la spital în vederea acordării îngrijirilor medicale.

,, Accidentul a avut loc în jurul orei 11:30, iar femeia rănită se afla în mașină, unde a rămas încarcerată”, au transmis cei de la Inspectoratul de Poliție Județean ( IPJ) Cluj.

Cluj. O femeie a fost rănită grav

De asemenea, la fața locului au fost mobilizate două autospeciale și un echipaj SMURD. Pompierii au folosit echipamente speciale pentru a scoate femeia din mașina în care a rămas încarcerată. Pe toată durata acțiunii, pompierii au avut grijă să nu-i agraveze leziunile suferită în urma accidentului.

,,La primele evaluări aceasta prezenta traumatisme la nivelul unui membru superior, era în stare conștiență și era cooperantă. De asemenea, un bărbat de cca 50 de ani a fost consultat de către salvatori la locul accidentului, fără a fi transportat la spital”, a transmis ISU Cluj.

Drumul a fost blocat pentru câteva ore, iar polițiștii continuă cercetările cu privire la accidentul produs pe centura ocolitoare Vâlcele-Apahida.

Reamintim că astăzi, 14 aprilie, în jurul orei 11:30, un autocamion a intrat în coliziune față-spate cu o mașină care îl preceda. În urma impactului, autoturismul a intrat pe banda opusă și a fost lovită de un TIR. O femeie a fost rănită grav și a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.