Un șofer beat și fără permis a intrat într-o altă mașină în zona Florești, după care a fugit de la fața locului.

Accidentul a avut loc duminică, 7 martie.  În urma impactului, cel de-al doilea șofer, în vârstă de 28 de ani, a fost transportat la spital. Polițiștii au reușit să identifice pe bărbatul care a produs accidentul pe Calea Mănăștur.

Accidentul s-a produs în jurul orei 16.00, de către un bărbat în vârstă de 56 de ani. Conform Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, bărbatul a fugit de la fața locului după ce a intrat în coliziune cu altă mașină.

„Accident rutier pe DN1 E60, produs în jurul orei 16.00, în localitatea Florești. Autoturismul condus de un bărbat în vârstă de 56 de ani, din Cluj-Napoca, din direcția localității Gilău a intrat in coliziune cu autoturismul care îl preceda, la volanul căruia se afla un tânăr în vârstă de 28 de ani, din orașul Huedin”, au precizat reprezentanții IPJ Cluj.

Bărbatul era sub influența băuturilor alcoolice și nu avea permis

Bărbatul, care a fost prins de către polițiști pe strada Calea Mănăștur, a fost testat cu aparatul etilotest. Acesta a indicat o concentrație de 1,13mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, în urma verificărilor, polițiștii au stabilit că bărbatul în vârstă de 56 de ani nu mai avea dreptul de a conduce autovehicule.

Tânărul conducător auto de 28 de ani a fost transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

Duminică, 7 martie, un bărbat în vârstă de 56 de ani, fără permis și sub influența băuturilor alcoolice a intrat în coliziune cu alt autovehicul. După incident, bărbatul și-a continuat drumul. El a fost prins ulterior de către polițiști pe Calea Mănăștur.

În urma testării cu aparatul etilotest, bărbatul a avut o alcoolemie de 1,13 mg/l și totodată, avea permisul suspendat. Tânărul de 28 de ani a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.