Alin Sălăjean va fi în echipa Războinicilor la reality show-ul Survivor Romania

Alin este originar din Câmpia Turzii și s-a remarcat în ultimii ani la Radio Guerrila cu „Emisiunea lui Sălă”, iar în următoarea perioadă va participa la celebrul concurs din Republica Dominicană.

„Alin a ajuns cu bine în Republica Dominicană. Este pregătit să înfrunte toate provocările care vor urma. E important să îl susținem de acasă, să îi transmitem energie pozitivă și să îi fim alături la fiecare pas. Lupta începe în curând la Kanal D Romania !”, a transmis echipa de comunicare a lui Sălăjean, preluată de presa clujeană.

Clujeanul va face parte din echipa Războinicilor la Survivor alături de Marilena Cuciurean, Giorgiana-Elena Lupu, Roxana Georgiana Ghiță, Maria Hingu, Szdonia Szasz, Andreea Moșneagu, Albert Oprea, Sorin Puscașu, Lucian Barbu, Mariano Starlin Belen Medina și Musty Camara.

La Survivor România, Războinicii se vor lupta cu Faimoșii care sunt reprezentați de Costi Ioniță, Cătalin Moroșanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Amna, Roxana Nemeș, Culiță Sterp, Zannidache, Elena Marin, Jador, Majda și Simona Hapciuc.

Dorința de a demonstra că oricine poate câștiga întrecerea Survivor România, indiferent de profesie, l-a determinat pe Alin Sălăjean să accepte provocarea Survivor România și să plece într-o aventură inegalabilă. Alin Sălăjean va face parte din echipa Războinicilor în sezonul 2 al emisiunii. Deși are o înălțime de numai 1,70 metri și o greutate de  71 de kilograme și chiar dacă nu este sportiv de performanță, Alin este convins că va face față probelor.

Alin Sălăjean: ”Pentru mine Survivor este un test al răbdării, al inteligenței”

„Pentru mine Survivor este un test al răbdării, al inteligenței, un test al depăşirii limitelor şi, nu in ultimul rând, un test al supraviețuirii. Îmi vor lipsi momentele de linişte sufletească alături de soția mea, bucuria cățelului meu, în momentul în care mă vedea,  şi acei cinci prieteni adevărați”, a declarat Alin Sălăjean extaziat când a aflat că va pleca în Republica Dominicană.

Survivor Romania este varianta românească a celebrului reality show Survivor. Respectând varianta originală, în cadrul emisiunii, un grup de oameni (între 16 și 20) sunt părăsiți într-un loc izolat de civilizație și sunt împărțiți în două până la patru echipe denumite „triburi”.

În funcție de sezon, triburile primesc un minim necesar de unelte și mâncare pentru a putea supraviețui; de obicei, acestea includ o macetă, o oală și o hartă către o fântână. În cele mai multe cazuri, apa fântânii este murdară și trebuie fiartă înainte de a fi băută, ceea ce îi forțează pe concurenți să pornească singuri un foc ori să câștige uneltele necesare pentru a porni focul in cadrul unei probe.

Triburile sunt încurajate să își construiască adăposturi pentru a se proteja de capriciile naturii și să caute alimente prin flora și fauna locală. În unele sezoane, triburile au primit o rezervă de hrană (de obicei orez), pe când în alte sezoane triburile nu au primit nimic la startul jocului.