Beard Brothers este una dintre cele mai de succes organizații non-profit din România și are planuri mari pentru anul 2021. Beard Brothers dorește să construiască o școală de meserii la Cluj-Napoca. În cadrul acesteia tinerii ar putea să învețe, în condiții occidentale, tainele unei meserii noi care le-ar putea aduce un trai bun pentru tot restul vieții. Al 13-lea proiect al „bărboșilor”, este și cel mai pretențios, deoarece au nevoie de 300.000 de euro pentru a duce la final acest plan, o suma totuși considerabilă pentru aceste vremuri.

„Pornim la drum … din nou. După 6 ani de activitate, după 12 campanii mari şi nenumărate experienţe frumoase concluzia este aceeaşi: schimbarea se face prin #educaţie! Oameni frumoşi, ne-am decis să pornim pe cel mai greu şi lung drum de până acum. Beard Brothers construieşte o şcoală!
#BeardBrothersSchool este planul nostru pentru cea de-a 13 – a campanie. Ne-am propus o altfel de şcoală: un loc în care toti oamenii se vor dezvolta învăţând o meserie, un loc în care vor asimila cunoştinte necesare dezvoltării personale şi profesionale, un loc în care se va crea o comunitate de la care cu toţii vom avea de invăţat.” au scris cu entuziasm și optimism cei de la Beard Brothers pe pagina lor de Facebook.

Se pot face donații cu plata online sau prin transfer bancar

Costurile proiectului #BBSchool sunt estimate la 300 de mii de euro, iar prima fază a proiectului se rezumă la construcţia şcolii într-un spaţiu de aproximativ 400 mp, în jurul Clujului. Deosebit de îmbucurător este faptul că proiectul a fost perceput deosebit de pozitiv de căre cetățeni și deja s-a strâns suma de 86857 de euro. Persoanele care doresc să contribuie cu ceva la îndeplinirea acestui proiect atât de interesant pot face o donație cu plata online cu cardul sau prin transfer bancar, dând click aici. O lume mai bună începe cu fiecare gest mic sau simbolic al ficăruia dintre noi.