„F…i mama mă-sii”!, a exclamat Boc. Ulterior, a devenit mai coerent, încercând să convingă audiența că duce un război legal cu unii investitori din Cluj.

„Pe furiș,  transformă subsolurile în unități de locuit, la prețuri mai atrăgătoare. Evident că noi nu știm, dacă nu suntem sesizați, pentru că nu putem pătrunde în proprietate privată. Dacă ne-a sesiza cineva ce se întâmplă, am merge și am bloca lucrurile și am face plângere penală”, a declarat primarul Emil Boc.

Clujul ar duce lispsă de parcări din cauza acestor dezvoltatori care construiesc haotic. Boc spune că Primăria i-a chemat în instanță, iar acum ar trebui să urmeze procedura legală: demolarea. Însă, să te apuci să demolezi apartamente, lucru care înseamnă investiții, planuri, atrage cel puțin alte înjurături.

„Nu știu de ce nu ne-au sesizat cei din bloc… vă plângeți că nu aveți locuri de parcare și ei fac apartamente, f…i mama mă-sii. Când am fost sesizați erau lucrările făcute. Am dat în instanță și am câștigat. Este hotărâre judecătorească”, a subliniat  Emil Boc la Napoca FM.

Cluj. Ultimatum. 45 de zile, atât!

Unul dintre afaceriști are la dispoziție 45 de zile să demoleze apartamentele pe care le-a construit ilegal, iar în caz contrat primăria se va ocupa de asta pe cheltuiala sa, a explicat edilul Clujului.

Investitorul a transformat cele 40 de parcări la subsolul din Mărăști în apartamente fără a fi îndreptățit legal să o poată face.

Emil Boc este hotărât  să intervină dacă afaceristul nu are de gând să renunțe la apartamentele apărute peste noapte în locurile de parcare.

„Sentința este definitivă pentru desfințare. Așteptăm doar motivarea pentru sentinței, după care el va avaea la dispoziție 45 de zile să își desființeze voluntar, dacă nu vom desfința noi toate acele lucrări pe cheltuiala lui.

A durat puțin până am reușit să obținem câștig în cauză, dar am câștigat, asta este important”, a precizat Emil Boc, relatează monitorulcj.ro.