Locuința are 89 de metri pătrați, iar suprafața terenului este de aproape 300 de metri pătrați, frontul stradal fiind de 12,2 metri pătrați. În ciuda faptului că locuința pare foarte veche, fără posibilitatea de a locui în ea, casa are cetrală termică, apă curentă, canalizare, electricitate și conductă de gaze naturale.

Cocioabă la 137.000 de euro

Casa e situată aproape de marginea orașului Cluj-Napoca, pe strada Maramureșului, iar prețul la care este vândută e foarte ridicat. Conform anuțului de pe site-ul de imobiliare, casa este o construcție ,,veche”, dar o recomandă ca fiind o bună investiție, aflată în zona ,,La Ciupercă”.

De asemenea, tot în anunțul imobiliar, cine dorește să achiziționeze locuința poate să o renoveze sau să o extindă, doar prin acordul vecinilor din apropiere. ,,Casa este construcție veche, are 89 mp si este compartimentată astfel: 4 camere, hol, 1 bucătărie, 1 baie și pivniță. Suprafața aferenta de teren este de 397 mp, iar frontul stradal măsoară 12,2 mp”, mai specifică anunțul de pe storia.ro

Prețurile unui apartament în Cluj-Napoca

Piața imobiliară, în ciuda pandemiei de coronavirus, a reușit să consemneze creșteri de prețuri. Cluj-Napoca rămâne cu cele mai scumpe locuințe din România.

Un apartament cu o suprafață de 57 de metri pătrați ajunge până la 120.000 de euro, cu tot cu loc de parcare. Prețul unui metru pătrat pornește de la 1.800 de euro în ansamblurile rezidențiale. În București, un apartament cu aceeași suprafață și loc de parcare, costă 60.000 de euro, la jumătate față de prețul apartamentului din Cluj-Napoca.

Prețul unui metru pătrat , în București, ajunge la 1.360 de euro. În Iași se găsesc cele mai ieftine apartamente, unde un metru pătrat costă puțin peste 1.000 de euro. În Cluj, vânzările au crescut cu 14 %, în timp ce în Timiș s-a înregistrat o scădere cu aproape 24 %.

Conform Eurostat, țara noastră a avut cele mai mari creșteri anuale  ale prețurilor la locuințe, de 8 %, media europeană fiind de doar 5 %.