Moartea lui este anchetată acum de polițiștii din Cluj. La acest moment, nu se cunoaște cum a ajuns inconștient, dacă lovitura a fost un accident sau un atac.

La petrecerea ilegală, organizată în pandemie, au participat și doi politițști. Ei ar fi trebuit să fie primii care să se opună unui eveniment privat în plină pandemie.

„La data de 7 martie a.c., poliţiştii au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că în apropierea unui local public situat pe strada Libertăţii, în localitatea Apahida. A fost găsită o persoană în stare de inconştienţă. Echipajul deplasat la faţa locului a identificat un bărbat în vârstă de 51 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, care a fost preluat de echipajul medical şi transportat la o unitate de specialitate. În urma primelor verificări efectuate de poliţişti şi a informaţiilor preliminare, există date potrivit cărora bărbatul de 51 de ani ar fi participat la un eveniment privat derulat în interiorul respectivului local public. Acolo ar fi consumat băuturi alcoolice, la un moment dat fiind observat de participanţi părăsind încăperea. În urma constatării medico-legale efectuată de către medicii legişti din cadrul Institutul de Medicină Legală Cluj, a rezultat faptul că leziunile traumatice cranio-cerebrale s-au putut produce prin cădere de la acelaşi nivel, acestea punând în primejdie viaţa victimei”, transmit oficialii IPJ Cluj, citați de Agerpres.

Cluj. Celebrul bucătar Adrian Pop a decedat. Leziunile i-au fost fatale

Anchetatorii spun că nu au reușit să obțină nicio declarație de la bucătarul Pop, întrucât a ajuns la spital incoștient.

Astfel, după zece zile de comă, nu a mai putut fi salvat.

În cazul polițiștilor care au participat la petrecerea ilegală, conducerea IPJ Cluj a anunțat anchetă disciplinară.

„Cu privire la desfăşurarea evenimentului privat, împrejurare prin care s-ar fi încălcat interdicţiile impuse în perioada stării de alerta, la care ar fi participat doi poliţişti clujeni, precizăm că la data de 10 martie a.c., conducerea Inspectoratului a dispus efectuarea de verificări”, precizează IPJ Cluj.

Adrian Pop era unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din țară, câștigător frecvent al competițiilor de specialitate.

sursă foto: antena3.ro