USR PLUS a anunțat că nu îl va mai susține pe Cîțu  în funcția de premier și a amenințat cu ieșirea de la guvernare.

Cu toate astea, liderii PNL și cei ai UDMR s-au grăbit să afirme public susținerea.

Emil Boc și mai mulți primari din județul Cluj l-au așteptat, vineri, 16 aprilie.

Au discutat despre proiectele mari ale Clujului: metroul, Centura Metropolitană, Spitalul Regional de Urgență, Trenul metropolitan, drumul de legătură Tureni-autostradă.

Primarilor li s-a promis sprijin în accesarea fondurilor europene.

Cluj. Cîțu s-a întrecut în promisiuni. A început lupta internă în PNL

La întâlnirea de la Cluj a lipsit chiar președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe. El este unul dintre cei mai vehemenți critici ai actualului președinte PNL, Ludovic Orban.

În mod clar, a afirmat că nu îl va mai susține pentru un nou mandat. Tișe a fost extrem de supărat, după ce funcția de prefect al județului Cluj a revenit UDMR.

Pe cine vor susține liberalii din Cluj la conducerea PNL?

La acest moment, Cîțu pare favorit de PNL Cluj. Însă, nu e foarte clar, dacă premierul Florin Cîțu își dorește funcția de președinte al partidului.

El a lăsat să se înțeleagă că țintește o funcție de conducere.

Cu toate acestea, este evident că atât Cîțu, cât și Orban au început vizite dese în țară.

Transilvania pare miza. Spre exemplu, azi, 17 aprile, Orban se află în județul Maramureș. Se va întâlni cu primarii din județ.

„ Regiunea Centru se află printre regiunile cu o dezvoltare economică în creștere, prin ramuri importante ale industriei precum cea auto, prelucrarea lemnului, industria alimentară sau a materialelor de construcții.

În plus, datorită patrimoniului cultural, zona dispune de un potențial turistic important și diversificat. De aceea, dezvoltarea rețelelor de transport reprezintă o prioritate. Pentru o promovare cât mai amplă a regiunii.

I-am asigurat pe reprezentanții Regiunii Centru de toată colaborarea mea. Pentru implementarea proiectelor vitale pentru dezvoltarea acestei zone”, a transmis liderul PNL.