Cluj. Scena de groază a avut loc în satul Babdiu din comuna clujeană Bobâlna, unde o femeie și cei doi copii ai săi, în vârstă de 6 și 10 ani, au fost înjunghiați chiar de bunicul lor, spun oamenii legii.

Cei doi copii au răni superficiale și sunt internați la secția de Pediatrie, iar femeia se află în stare gravă și a fost internată de urgență la Spitalul Municipal Dej. Loviturile de cuțit i-au cauzat răni în abdomen și în zona cervicală și a fost nevoie de operație pentru a-i salva viața.

Cei mici au suferit de câteva tăieturi pe mâini, iar femeia a fost transportată de urgență la spital în jurul orei 22.00.

Cluj. Înjunghiați chiar de socrul ei

Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Cluj au precizat că o femeie din 31 de ani, din comuna Bobâlna, a sesizat polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Dej cu privire la faptul că la domiciliul său a avut loc un scandal.

La fața locului au intervenit polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Dej și au identificat femeia în cauză și pe cei doi fii.

„Ca urmare a verificărilor primare efectuate, s-a stabilit faptul că cei trei ar fi suferit multiple leziuni la nivelul corpului, respectiv plăgi provocate cu un obiect tăietor-înțepător”, potrivit IPJ Cluj. Totodată, la fața locului a fost mobilizat un echipaj al ambulanței, iar femeia și cei doi minori au fost transportați la Camera de Primiri Urgențe Dej, în vederea acordării îngrijirilor de specialitate.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Cluj, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, continuă cercetările cu privire la incidentul produs în în satul Babdiu din comuna clujeană Bobâlna unde doi minori și mama lor au fost înjunghiați chiar de către bunicul lor, socrul femeii.

Femeia a fost operată de urgență, iar cei doi copii au fost internați la Secția de Pediatrie.