Două mașini au fost făcut scrum după ce un incendiu le-a cuprins. Pompierii ce au intervenit la fața locului au constatat că incendiul a fost provocat intenționat.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj au deschis o anchetă privind incendiul ce a cuprins cele două mașini.

Pompierii au intervenit miercuri, 10 martie, pentru a stinge un incendiu ce a cuprins o mașină din Turda, parcată în Piața Romană. Din informațiile poliției, incendiul ar fi fost provocat intenționat. Flăcările au cuprins o altă mașină care era parcată fix lângă ea.

Incendiul a mistuit prima mașină în totalitate, iar pompierii nu au mai putut face nimic în privința salvării mașinii. Pompierii din Turda au stins focul, dar mașina a fost total distrusă.

Incendiul ce a mistuit două mașini ar fi fost pus intenționat

Potrivit TurdaNews, mașina care a luat foc era parcă de două zile în Piața Romană. IPJ Cluj a deschis o anchetă cu privire la incendiul care a cuprins prima mașină. Din primele cercetări, polițiștii suspectează că focul a fost pus intenționat.

„Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda au demarat cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere prin incendiere”, au precizat reprezentanții IPJ Cluj.

De asemenea, în comunicatul ISU, focul  ce a cuprins mașina a fost pus intenționat, pentru a genera incendiul. Polițiștii au început o anchetă și se fac investigații pentru identificarea celui care a produs incidentul și luarea măsurilor legale.

Două mașini au fost cuprinse de flăcări într-o parcare din Turda

Miercuri, 10 martie, pompierii au intervenit în stingerea unui incendiu ce a cuprins o mașină într-o parcare din Turda. Focul a mistuit întreaga mașină, iar în imediata apropiere o altă mașină a fost cuprinsă de flăcări. Pompierii au reușit să stingă focul, iar polițiștii au declanșat o anchetă.

Din primele cercetări, focul ar fi fost pus intenționat. IPJ Cluj a mai precizat că nu s-au înregistrat victime. Focul a mistuit în totalitate prima mașină, iar pompierii au reușit să-l stingă repede.