Primarul Emil Boc e foc și pară după ce un investitor a reușit să transforme 40 de parcări la subsol din Mărăști în apartamente. După ce a pierdut în instanță, lucrărilor vor fi desființate pe cheltuiala investitorului.

Primarul de la Cluj-Napoca a spus că și-a bătut joc de oameni, iar singurul lui interes a fost să scoată bani frumoși de pe ei.

„Cu mine nu merge chestia asta! Orașul acesta e pentru oameni, nu pentru profit. Cine nu mă înțelege, nu are ce sta la discuții. Cum să nu fiu nervos pe cei care au făcut crima aia urbanistică în Mărăști, au avut 40 de locuri de parcare avizate, iar după recepție, le-au transformat în apartamente.

Și-au bătut joc și de oameni, ca să mai bage niște bani in buzunar. Păi, nu îți este rușine, nemernicule, să îți bați joc de oamenii care locuiesc acolo?!”, a declarat Boc, vineri, la un post de radio.

Cluj. Investitor cu probleme, luat în vizor de Boc

După ce primarul a câștigat, după doi ani ,  în instanță, responsabilul are timp 45 de zile să desființeze lucrările. În caz contrar, municipalitatea va interveni, dar pe cheltuiala lui. Emil Boc l-a acuzat pe investitor de ,,crimă urbanistică” și i-a acuzat pe oamenii care fac astfel de lucruri că-și bat joc de viața oamenilor, gândindu-se doar la profit.

„Sunt niște criminali urbanistici acei oameni, care fac acele lucruri. Bineînțeles, se fac procese penale, plângeri în instanță. Am avut vreo două sau trei cazuri în Cluj, evident că i-am prins.

Oamenii care locuiesc acolo nu vor putea avea niciodată un contract legal. Nu se poate așa ceva, aceea e o crimă urbanistică care ține de cea mai urâtă formă de manifestare a spiritului antreprenorial, nu așa se fac afaceri într-o societate democratică, să îți bați joc de calitatea vieții oamenilor, doar pentru profit”, a precizat edilul, relatează monitorulcj.ro.