Cluj. Jazz in the Park revine anul acesta cu două evenimente organizate în perioade diferite, iar organizatorii au pregătit susprize pentru participanți.

Altfel spus, în perioada 24-27 iunie va avea loc Jazz in the Park în mai multe locuri din Cluj-Napoca. În cele patru zile de festival se vor organiza în mai multe zone, nu doar în Parcul Central.

Anul acesta organizatorii au precizat că festivalul va avea loc și în zone precum Iulius Parc, Muzeul de Artă și Aleea Stadionului. Al doilea eveniment, Jazz in the Park- în Parcul Etnografic, se va ține un festival al cărui focus va cădea pe zona experimentală a jazzului. Festivalul va avea lor în perioada 3-5 septembrie, în Parcul Etnografic ,,Romulus Vuia” din Cluj-Napoca.

Cluj. Revine festivalul Jazz in the Park

Organizatorii au precizat că evenimentele se vor desfășura în maximă siguranță și se vor respecta regulile impuse de către autorități. Accesul publicului se va putea face într-un număr restrâns pentru a evita riscul de infectare.

Alin Vaida, directorul Jazz in the Park, a precizat că organizarea festivalului se va face cu maximă seriozitate.

„Înțelegem foarte bine situația în care ne aflăm și restricțiile asupra evenimentelor. Cred că am dovedit asta prin proiectele livrate anul trecut. În același timp, în comparație cu alte festivaluri, noi avem de a-l adapta pe al nostru la aproape orice capacitate.

Dacă vor fi permise concerte cu 100 de participanți, o să le organizăm cu aceiași seriozitate și interes cu care am organizat în trecut concerte cu mii de participanți. Dacă restricțiile se vor relaxa, vom fi pregătiți să ne adaptăm din nou. Trebuie să ne asumăm de pe acum că lucrăm la acest proiect pentru a avea timp suficient în a-l pune la punct, indiferent de condiții”, a precizat Alin Vaida, informează monitorulcj.ro

De asemenea, directorul festivalului a dat asigurări că se vor respecta toate regulile impuse de autorități.

,,Ne propunem să fim un exemplu de bune practici. La fel cum am fost cu toate deciziile pe care le-am luat în trecut. Însă e important atât pentru noi, cât și pentru public, artiști și parteneri, să arătăm că îndrăznim să ne gândim la ceva, că suntem dispuși să facem ceva atâta timp cât este o șansă’’, a precizat Alin Vaida, directorul Jazz in the Park.