Cluj. Pompierii au fost mobilizați de urgență pentru lichidarea unui foc puternic ce a cuprins două autobasculante într-o parcare. Din nefericire, cele două au fost distruse de foc complet.

Incidentul s-a produs într-o parcare din localitatea Răscruci,Cluj, joi seara. Pompierii au reușit să stingă focul în mai puțin de o oră, dar nu au mai putut face nimic pentru a salva cele două autobasculante.

Din primele cercetări, focul ar fi izbucnit din cauza unei defecțiuni a instalației electrice a unuia dintre mașini.

Cluj. Incendiu puternic într-o parcare din localitatea Răscruci

La fața locului s-au prezentat două autospeciale din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj și SVSU Bondița. Pompierii s-au luptat cu flăcările care au cuprins cele două autospeciale mai puțin de o oră.

,,Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 20.50, iar în momentul sosirii acestora la fața locului, focul cuprinsese în totalitate două autobasculante și era pe punctul de a se propaga la o autoutilitară ce era parcată în apropiere”, au precizat reprezentanții ISU Cluj.

Pompierii au reușit să limiteze extinderea focului mai departe de limitele în care a fost găsit. Imediat după lichidarea incendiului, pompierii au desfășurat acțiuni de curățare a locului și de înlăturare a efectelor negative ale incendiului.

În urma acestui incident nu s-au înregistrat persoane rănite. Pompierii au precizat că totul ar fi pornit de la de la o defecțiune a instalației electrice a unuia dintre autovehicule”.

Reamintim că joi, în jurul orei 20.50, două autobasculante au fost cuprinse de un foc puternic într-o parcare din Răscruci, județul Cluj. La fața locului au fost mobilizate două autospeciale pentru lichidarea focului. După o oră, pompierii au reușit să stingă focul, dar cele două autovehicule au fost distruse complet.

Din primele cercetări, focul ar fi izbucnit datorită unei defecțiuni a instalației electrice a unuia dintre autovehicule. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită.