Cluj. O fabrică ce produce hârtie igienică din Cluj a fost cuprinsă de flăcări joi după-masă. Focul a izbucnit în zona unde se usucă hârtia și se manifestă cu degajări mari de fum. Pompierii au intervenit de urgență în lichidarea focului.

Focul a cuprins o binecunoscută fabrică din Dej, județul Cluj, unde se produce o marcă de hârtie igienică. Hala unde a izbucnit focul are aproape 10.000 de metri pătrați, iar până la această oră nu au fost anunțate victime.

Pompierii intervin la fața locului cu trei autospeciale cu apă și spumă. Totodată, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Cluj a decis suplimentarea cu două autospeciale și o platformă pentru intervenții de la înălțimi, relatează cluj24.ro.

Cluj. Incendiu puternic la o fabrică de hartie igienică

Totodată, la fața locului a fost mobilizat un echipaj SMURD deoarece șase persoane sunt suspecte de intoxicație cu fum sau arsuri ușoare. Din fericire nicio persoană nu a avut nevoie de intervenții medicale și au refuzat să fie transportate la spital.

Focul se manifestă cu flacără violenă și degajare mare de fum, relatează ISU Cluj.

Incediul a izbucnit joi seara, 6 mai, iar focul a cuprins hala unde se fabrică una dintre cele mai cunoscute hârtii igienice. Fabrica este localizată în Dej, județul Cluj.

Totodată, focul ar fi izbucnit de din zona unde este uscată hârtia, iar la fața locului au fost mobilizate trei echipaje de pompieri cu autospeciale. ISU Cluj a trimis la fața locului un echipaj SMURD pentru a acorda îngrijirile medicale corespunzătoare celor șase persoane care s-au intoxicat cu fum. De asemenea, au suferit arsuri ușoare, refuzând internarea la spital.

Cercetările continuă pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea incendiului. Din fericire nu s-au înregistrat victime.

„În aceste momente se intervine pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o hală a fabricii de hârtie din Dej.
Intervin la fața locului trei autospeciale cu apă și spumă. Care au sunt suplimentate cu două autospeciale și o platformă pentru intervenții de la înălțimi”, mai informează ISU Cluj.